Weidmüller

Header weidmuller

weidmuller logoWeidmüller is een internationaal marktleider op het gebied van oplossingen voor elektrische verbindingen, transmissie en conditionering van energie, signalen en data in industriële omgevingen. Weidmüller, met haar hoofdvestiging in Detmold (Duitsland), ontwikkelt, produceert en verkoopt producten op het gebied van elektrische verbindingen en elektronica over de hele wereld. Via een netwerk van applicatie specialisten biedt Weidmüller engineering services aan en ontwikkelt applicatie gerichte oplossingen.

De complete product- en serviceportfolio is er voortdurend op gericht om zowel Weidmüller als haar relaties een concurrentievoordeel en een meerwaarde te leveren. De Weidmüller groep heeft eigen productiefaciliteiten, verkoopmaatschappijen en vertegenwoordigingen in meer dan 80 landen.

Uitgelichte categorieën

Connectiviteit

Connectiviteit

Goed doordachte verbindingen verhogen je efficiëntie. Onze producten creëren toegevoegde waarde in planning, installatie en bediening.

Elektronica

Elektronica

Elektronica vormt de kern van je automatiseringstechniek. We geven je oplossingen met intelligentie.

Automatisering

Automatisering & Software

Optimaliseer je automatisering - eenvoudig en klaar voor IoT.

Werkplek & Accessoires

Werkplek & Accessoires

Praktische voordelen voor geoptimaliseerde werkprocessen. Professioneel gereedschap, printoplossingen, markeringen en accessoires voor strenge eisen.

Assemblage

Assemblage

Of het nu gaat om gemodificeerde producten, voorgemonteerde montagerails of complete kleine kasten - wij bieden een hooggekwalificeerde montageservice aan.

PX SNAP IN

Uitgelichte producten

AS2C 2.5

AS2C 2.5

AS2C 2.5 PE

AS2C 2.5 PE

AS2C 2.5 BL

AS2C 2.5 BL

ASEP 2C 2.5

ASEP 2C 2.5

SNAP IN de toekomst met Klippon® Connect SNAP IN aansluitklemmen

Tijd is geld. Daarom moeten de installatiewerkzaamheden in de schakelkastbouw steeds sneller worden uitgevoerd, bij voorkeur geautomatiseerd. Tegelijkertijd moeten de aansluitingen permanent betrouwbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden zijn. De nieuwe Klippon® Connect aansluitklemmen met Weidmueller's revolutionaire SNAP IN technologie voldoen aan al deze eisen - en zijn uiterst eenvoudig in gebruik: gestripte fijnaderige geleiders hoeven alleen maar in het aansluitpunt te worden gestoken, en het aansluitpunt klikt dicht met een duidelijk hoorbare klik. Om de verbinding los te maken, drukt u op de groene drukknop. Sneller en eenvoudiger kan het niet.

Meer informatie over de oplossingen van Weidmüller

Nieuws over Weidmüller

Weidmuller klippon relais
Nieuws

Weidmüller relaismodules en solid-state-relais -…

weidmuller
Nieuws

PROtop van Weidmüller: de vermogensboost voor…

Netwerkswitches weidmuller
Nieuws

Unmanaged switches van Weidmüller

Weidmuller termseries
Nieuws

Relaismodules en solid-state-relais - Klippon®-…