Veelgestelde vragen - Account

Hoe vraag ik een account aan?

Is jouw bedrijf nog geen klant bij Van Egmond Groep?
Vraag dan eenvoudig jouw account aan via deze pagina. Binnen 24 uur ontvang jij jouw contactgegevens.

Is jouw bedrijf al klant bij Van Egmond Groep?
Neem dan contact op met de hoofdgebruiker* van jouw bedrijf voor het aanmaken van een extra account en het toewijzen van rechten.

*): Per klant wordt één hoofdgebruiker (Administrator, gebruiker 01) aangewezen die het beheer krijgt over het gebruik van de Portal binnen zijn of haar bedrijf.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik dit opnieuw instellen?

Klik op het inlogscherm op 'Wachtwoord kwijt'. Na het invullen van het e-mailadres wordt een link gestuurd naar het opgegeven e-mailadres met een link om het wachtwoord te resetten. Lukt dit niet? Dan is er mogelijk geen of een oud e-mailadres ingevuld, of zijn er meerdere accounts gekoppeld aan één e-mailadres. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe kan ik mijn accountinformatie wijzigen?

Wijzig je accountinformatie eenvoudig via Account → Mijn gegevens

Ik ben binnen mijn bedrijf hoofdgebruiker van de Portal. Hoe maak ik een extra gebruiker aan?

Hoofdgebruikers (Administrators) hebben het recht om gebruikers en gebruikersrechten te beheren via Account → Gebruikers → Gebruiker toevoegen. Na het invullen van de gevraagde gegevens ontvangt de nieuwe gebruiker zijn accountinformatie op het opgegeven e-mailadres.

Kan ik als hoofdgebruiker meerdere gebruikers aanmaken?

Hoofdgebruikers (administrators) hebben de mogelijkheid om gebruikers en gebruikersrechten te beheren. Er is geen beperking aan het aantal gebruikers dat kan worden aangemaakt.

Ik wil graag extra rechten voor mijn account. Hoe kan ik dit instellen?

Hoofdgebruikers (administrators) hebben de mogelijkheid om gebruikers en gebruikersrechten te beheren. Neem hiervoor contact op met de hoofdgebruiker binnen jouw bedrijf.

Ik heb geen inzage in facturatie, hoe kan dit?

Het inzien van facturatiegegevens is gekoppeld aan een gebruikersrecht. Hoofdgebruikers (administrators) binnen jouw bedrijf kunnen deze rechten aan gebruikers toewijzen.

Welke rechten heeft een hoofdgebruiker en gebruiker?

Hoofdgebruikers (administrators) hebben standaard alle rechten beschikbaar en hebben de mogelijkheid om de beschikbare rechten aan gebruikers toe te wijzen.

Wie beheert de gebruikers voor mijn bedrijf?

Wanneer je bent ingelogd kun je onder Account --> Mijn gegevens zien wie er binnen jouw bedrijf de rechten hebben om gebruikers te beheren (hoofdgebruiker/administrator). Als je een instelling wilt laten wijzigingen, dan kun je je verzoek daar neerleggen. Heb je nog geen account en je kunt dit niet zien? Vraag dit dan aan een collega die al wel een account heeft, of neem contact met ons op.