Oplossingen

Thema's

Door duurzame samenwerkingen en intensief contact met onze relaties weten wij welke thema's er binnen je organisatie spelen.

We zijn graag langdurig partner, die de klant ontzorgt en voor elk vraagstuk een deel- of totaaloplossing biedt.


Onze producten en diensten zijn geen massa. Wij combineren kennis, vakmanschap en de juiste materialen door te putten uit onze drie bedrijven.

Innovatie voorop

In onze producten en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering laten we innovatieve kwaliteit overal terugkomen. Naast slimme manieren van bestellen, samenwerken en leveren, streven we naar een proces dat zo lean en efficiënt mogelijk is ingericht. Want dit zorgt binnen welk vraagstuk dan ook voor winst. Jouw wens of uitdaging nemen we vanzelfsprekend altijd als uitgangspunt.

Van begin tot eind zijn onze producten, systemen en processen gericht op het toevoegen van iets extra’s.


Oplossingen die inhaken op een wereld die snel verandert

Vooruitstrevende, middelbesparende oplossingen, binnen welke industrie dan ook, vergen een goede strategie. En binnen de uiteenlopende toepassingen van onze dienstverlening, benadrukken we telkens weer het belang van duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Zo kan de oplossing liggen in een lange levensduur van goede producten. Maar ook in het samen met jou zoeken naar de beste aanpak en werkwijze. Op deze manier haken we in op een wereld die snel verandert.

Efficiency verhogen

Het is steeds belangrijker om met dezelfde of minder mensen en middelen meer te realiseren en de kostprijs te verlagen. Daarom pakken we dit onderwerp breed op. We voorkomen graag dubbele handelingen door in overleg onderlinge werkwijzen, processen en systemen op elkaar af te stemmen. 

We werken procesmatig met korte lijnen én met vaste contactpersonen. Zo ben je het best en het snelst geholpen.


Supply Chain kosten verlagen

Een veelgestelde vraag rondom dit onderwerp is: Hoe kan tijdige beschikbaarheid van materiaal zonder kapitaalbeslag worden gerealiseerd? We spelen hierop in door met je mee te denken over hoe we onze service zo goed mogelijk af kunnen stemmen op je vraag of behoefte, zodat misgrijpen en overtollige voorraad voorkomen kunnen worden.

Zo is een van onze krachtige oplossingen het inzichtelijk maken van materiaalbeheer op locatie.


Continuïteit waarborgen

Op het gebied van continuïteit waarborging horen we geregeld de volgende vraag: Hoe kunnen calamiteiten worden voorkomen en kan de productie ongestoord worden voortgezet? Dit vinden we meer dan logisch. Sterker nog, we onderstrepen het belang van dit vraagstuk. Want binnen welke oplossing dan ook, ongeacht of het nu om een logistieke- of software oplossing gaat, is de continuïteit van levensbelang. Jouw productie staat voorop. 

We houden je productie in stand met 24/7 bereikbaarheid, spoedleveringen, reparatieservice en adviezen ten aanzien van kritieke componenten.

Veiligheid vergroten

Natuurlijk geldt Safety first! Maar hoe is dit praktisch te organiseren? Daar staan we graag samen met jou bij stil. Zo adviseren we vrijblijvend over het vergroten van de veiligheid van je productieomgeving of machine en bieden hier zelfs opleidingen voor. We hebben volle aandacht voor veiligheid in ons dagelijkse werk en kiezen ervoor om dit voor jou en voor ons voorop te stellen. Zo zijn onze chauffeurs bijvoorbeeld VCA gecertificeerd en hebben zij beschikking over goedgekeurde persoonlijke beschermingsmiddelen.

De veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers is voor ons een belangrijke zaak.

Capaciteit opbouwen en borgen

Hoe wij het onderwerp schaalbaar groeien en doelstellingen realiseren oppakken? Dat doen we door de transitie naar een digitaal ondersteunde dienstverlening te maken en door te focussen op de uitzonderingen, waarbij de persoonlijke ondersteuning door onze mensen het verschil maakt.

 Dat is waarmee we capaciteit borgen én tegelijkertijd steeds efficiënter en accurater werken en terugkoppelen.


Kennis delen

Wanneer ontwikkeling voorop staat, dan is het logisch om te willen weten waar je terecht kunt voor het verkrijgen van relevante informatie, inzichten en praktische ervaring. Of het nu op gebied van thema’s, normen of de toepassing van de nieuwste producten en systemen is, we houden je graag op de hoogte van wat er speelt. Zodat je je kennis op peil kunt houden en het beste uit je producten kunt halen. We nodigen onze relaties geregeld uit voor kennisdagen. Bij ons kenniscentrum kun je workshops en (maatwerk) trainingen volgen en bieden wij de mogelijkheid om kennis in te lenen.

We delen graag inzichten en ervaringen om samen tot de beste oplossingen te komen.


Hoe we werken

Welk vraagstuk het ook betreft, het ontwikkelen van een passende oplossing doen we samen met onze relaties. Wij houden van een betrokken werkwijze. Zo kunnen we inspelen op jouw specifieke behoefte, blijf je goed op de hoogte van de vorderingen die we hebben gemaakt en zijn we in staat snel bij te sturen. Op deze manier zorgen we voor een zo optimaal mogelijke samenwerking.

Wij weten welke thema's er binnen je organisatie spelen
Door duurzame samenwerkingen en intensief contact met onze relaties weten wij welke thema's er binnen je organisatie spelen. Dit stelt ons in staat om de juiste oplossing te bieden.