Sylvania

Sylvania logo

Shanghai Feilo Acoustics Co. Ltd is met 80% de grootste aandeelhouder van Feilo Sylvania, opgericht in januari 2016. De hoofdactiviteit van Feilo Sylvania is de productie en distributie van verlichtingsarmaturen en lichtbronnen.

Shanghai Feilo Acoustics Co Ltd, met hoofdzetel in Shanghai, is opgericht in 1984 in China en was zo ook de eerste Naamloze Vennootschap in China (SH 600651). Het bedrijf reorganiseerde op grote schaal door fusies en overnames (M&A) en werd een gemengde vennootschap inclusief Shanghai Yaming Lighting Co Ltd, Beijing Shen’an Group en Shanghai Sunlight Enterprise Co Ltd. Feilo Sylvania krijgt, door de overname van Havells Sylvania, toegang tot productiecentra, distributiecentra, wereldwijde technologische R&D centra en toegang tot de markt in maar liefst 48 landen.

Met een volledig scala aan producten is Feilo Sylvania een toonaangevende leverancier van professionele en architecturale verlichtingsoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in lampen en armaturen biedt Feilo Sylvania grensverleggende producten en systemen aan de publieke sector, maar ook aan de commerciele en private sector. Feilo Sylvania streeft naar de beste producten aan de beste service en advies. De consument vertrouwt wereldwijd op één van de afdelingen – Concord, Sylvania en Lumiance -  omwille van de topkwaliteit en de energiebesparende oplossingen die aansluiten bij elke individuele wens.

Merken:

  • Start
  • Sylvania
  • Concord
  • YourHome

Meer informatie over de oplossingen van Sylvania