Naar inhoud Naar navigatie

Technisch Adviesdesk

De Technisch Adviesdesk helpt u graag verder bij selectie of vragen met betrekking tot instellingen en programmering. Ook als u meer wil weten over nieuw toe te passen technieken, standaardisatie en mogelijke alternatieve oplossingen: onze specialisten staan voor u klaar.
Heeft u een vraag, neem dan gerust contact op. Onze specialisten hebben kennis op het gebied van:
  • Aandrijftechniek
  • Besturingstechniek
  • Detectie
  • Machineveiligheid
Technisch Adviesdesk
tad@vanegmond.nl
(0314) 375 355
Andr´┐Ż Diepenbroek
William Vermij
w.vermij@vanegmond.nl
(06) 43 79 65 28

 

Lichtadvies
Van Egmond Elektrogroothandel BV is u graag van dienst wanneer het gaat om lichtplannen en lichtadviezen.
Of het hierbij nu gaat om verlichting voor nieuwbouw of renovatie van kantoren, winkels, productie- en magazijnruimten of het verlichten van terreinen en reclameobjecten. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van een passend advies.
Bij het opstellen van een advies houden we uiteraard rekening met uw wensen, maar ook met geldende normen (zoals de vereiste verlichtingssterkte, gelijkmatigheid en verblindingsfactoren). In bepaalde situaties gelden zelfs extra aandachtspunten of aanvullende (veiligheids)eisen, zoals molestbestendigheid, extreme temperaturen, HACCP en Ex.
Onze jarenlange ervaring leidt tot de juiste keuze van armaturen en lichtbronnen. Uiteraard kijken we naast de optimale verlichtingssterkte voor uw situatie ook naar de mogelijkheden van energie- en kostenbesparingen door het toepassen van duurzame LED of longlife lichtbronnen.
Robin Stempher
r.stempher@vanegmond.nl
(0314) 375 369
(06) 12 67 12 17