Nieuws

Siemens Innovation Days 2024 | Meld je nu aan

header Siemens Innovation Days
Siemens Innovation Days 2024 | Meld je nu aan
Van Egmond Groep host 10 april 2024 het Siemens Innovation Days event op haar hoofdkantoor in Doetinchem. Heb jij je al aangemeld?

Siemens logoIn samenwerking met Siemens organiseert Van Egmond Groep op woensdag 10 april 2024 het Siemens Innovation Days event in Doetinchem! Tijdens interactieve presentaties en demonstraties wordt ingezoomd op topics rondom industriële automatisering en digitalisering en worden de daarbij aansluitende Siemens noviteiten gepresenteerd.

Deze middag zal bestaan uit korte pitches, deep dives en demonstraties. Tussendoor is er volop ruimte voor discussie en interactie. Zo kun je vragen stellen aan de specialisten van Siemens en ervaringen uitwisselen met vakgenoten. 

Inhoud programma

Het event start om 12:00 uur met een gezamenlijke lunch. Na het welkomstwoord door Siemens en Van Egmond Groep, volgen inspirerende pitches van elk twintig minuten over actualiteiten rondom TIA Portal V19, Motion Control, Energie management, Industrial Edge, (Cyber)security en Simulatie.

Daarna is er deze middag keuze uit verschillende deep dive sessies. Deze sessies sluiten aan op de onderwerpen die aan het begin van de middag zijn gepitcht. Tijdens deze sessies licht Siemens de oplossingen in detail toe. De deep dive sessies richten zich met name op topics als Robotica, Visualisatie, Industrial AI, Edge, Security en IT-OT integratie.

12:00

Aanvang + lunch

13:00

Welkomstpresentatie door Siemens en Van Egmond Groep

13:10

Presentaties Siemens: TIA Portal V19, Energie management, Sirius / CPD

14:20

Presentaties Siemens: Security, Motion Control

15:20

Deep dive: Hardware CPU / vPLC / AI

16:10

Deep dive: Visualisatie / Unified / Demo

17:00

Afsluiting + borrel

TIA Portal v2

TIA Portal

Waar en wanneer?

Datum: woensdag 10 april 2024
Aanvang: 12:00 uur
Einde: +/- 17:00 uur

Locatie: Van Egmond Groep
Expeditieweg 4
7007 CM Doetinchem

Google maps ico

Direct aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.