Siemens

Siemens Van Egmond Groep

Siemens logoVan Egmond Groep is de eersteklas Siemens-dealer. Sinds de introductie van de S5-serie is Van Egmond Groep niet alleen leverancier van Simatic, maar heeft het ook veel te bieden op het gebied van ondersteuning. Je kunt nog steeds contact met ons opnemen voor al je Simatic-vragen. Of het nu om hardware of software gaat, wij staan ​​voor je klaar met advies en hulp.

Industrial Automation systeem SIMATIC

De SIMATIC automatiseringscomponenten van Siemens zijn een van de grootste in de wereld van industriële automatiseringssystemen. De SIMATIC producten omvatten een scala van industriële automatiseringsproducten ontworpen voor een grote verscheidenheid van taken. Met de SIMATIC systemen kunt u flexibel en kosteneffectief produceren en zijn daarom uitstekend geschikt voor het beheer van de steeds hoger wordende eisen van de productie- en procesindustrie.

Van Egmond Groep - Value Added Reseller Siemens

Siemens Value Added Reseller

Sinds juli 2019 is Van Egmond Groep een Value Added Reseller (VAR) van Siemens. Deze overeenkomst is een mooie vervolgenstap op een jarenlang succesvol partnerschap met Siemens.

Het VAR-programma draagt bij aan de constante uitbreiding van de expertise van Van Egmond Groep en is toegespitst op deskundigheid, professionaliteit en kwaliteit en vereist technische certificering en systematische kwalificatie. Binnen het programma wordt ingezet op het verder vergroten van kennis en kwaliteit op het gebied van digitalisering, automatisering en technische consultancy. Onze medewerkers zijn dan ook uitgebreid getraind en gecertificeerd.

Toegevoegde waarde

Door het vergroten van de kennis op het gebied van het praktisch toepassen van de producten en systemen van Siemens, kunnen wij nog beter advies bieden.  Op deze manier kunnen wij onze klanten ondersteunen bij het realiseren van hun ondernemingsdoelstellingen.

Meer informatie over de oplossingen van Siemens

Nieuws over Siemens

Siemens
Nieuws
28 februari, 2024

De TIA Portal V19 van Siemens

siemens
Nieuws
22 februari, 2024

Siemens eindschakelaars en veiligheidsschakelaars

Siemens SIRIUS 3UG5
Nieuws
20 november, 2023

Siemens introduceert nieuwe serie…

Siemens
Nieuws
23 oktober, 2023

Siemens krachtige CPU1514SP-2PN in compacte…