Schneider Electric

Header SE

logo SEIAD partner: Jouw specialist voor industriële automatisering

Sinds vrijdag 23 juni 2019 is Van Egmond Groep officieel Schneider Electric IAD partner. Door het ondertekenen van deze samenwerkingsovereenkomst zijn wij de eerste Industrial Automation Distributor (IAD) in Nederland.

Als gecertificeerde distributeur van industriële automatisering oplossingen zijn wij in staat geavanceerde en complexe industriële projecten te begeleiden en maatwerk oplossingen aan klanten te bieden.

Door deze samenwerking kan de Nederlandse industriële markt rekenen op meer kennis, ervaring en betrokkenheid. Sander van Dasselaar, VP Industry Schneider Electric

Voordelen Schneider Electric IAD partner

De Sales en Industriële Automatisering afdelingen van Van Egmond Groep worden door Schneider Electric speciaal getraind en gecertificeerd op basis van technische know-how, segmentkennis en marktontwikkelingen. Daarnaast kent deze certificering de volgende voordelen:

  • Bundeling kennis van hardware en software van Van Egmond Groep en Schneider Electric voor gezamenlijke projecten;
  • Klant nog beter van dienst door sneller en gemakkelijker beantwoorden van vragen;
  • Kennispartner voor Nederlandse OEM-er, systeem integrator, paneelbouwer, technische installateur en industriële eindgebruiker.
Schneider Electric IAD partner
.

Door deze commerciële en technische samenwerking kunnen wij klanten beter adviseren over moderne, toekomstbestendige automatiseringsoplossingen. Hans de Croon, Directeur Business Development & Marketing bij Van Egmond Groep

Over Schneider Electric

Schneider Electric is de wereldwijde specialist in energiemanagement en industriële automatisering. Met oplossingen voor woningen, kantorengebouwen, datacenters, industrieën en machinebouw biedt Schneider toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Stimuleren van de digitale transformatie staat centraal voor de geïntegreerde oplossingen met een focus op duurzaamheid, connectiviteit en innovatie.

De producten ontwerpen zij vanuit het perspectief van de gebruiker. Eenvoud en veiligheid tijdens de installatie. Gebruiksgemak en ergonomie tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Dat is waar Schneider Electric sinds 1836 voor staat. Schneider Electric is actief in ruim 100 landen. Met meer dan 160.000 medewerkers bieden ze innovatie voor iedereen, overal en op elk moment. Bij Schneider Electric noemen ze dat 'Life is On'.

Meer informatie over onze IAD status?

Nieuws over Schneider Electric

Schneider Electric Altivar Process
Nieuws
27 mei, 2022

Energiebeheer in de industrie met Altivar Process…

Daniëlle van der Steen (Schneider Electric) overhandigt BOPP-certificaat aan Patrick Tijssen (Van Egmond Groep). Verder op de foto: Remco Koers (Van Egmond Groep, links) en Robert Jan van Nouhuys (Schneider Electric, rechts)
Nieuws
17 mei, 2022

Van Egmond Groep eerste gecertificeerde e-…

header
Nieuws
21 april, 2022

Eerste Antimicrobiële drukknop van Schneider…

Digitale Transformatie in een elektrische wereld
Nieuws
2 februari, 2022

Versnel jouw digitale transformatie in een meer…