Banner SE

Schneider Electric

logo schneiderDe toekomst van de industrie begint bij Schneider Electric
Schneider Electric is de toonaangevende leverancier van geavanceerde automatiserings- en besturingsoplossingen voor verschillende industrieën. De uitgebreide reeks producten biedt oplossingen voor machines die het energieverbruik van jouw industriële processen monitoren en optimaliseren om energie te besparen.

De oplossingen van Schneider Electric bieden een blik op de toekomst van de industrie en we helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw behoeften. Wanneer je op zoek bent naar het juiste product voor jouw specifieke situatie, kunnen de slimme tools zoals de Industry Selector, Motor Control Configurator en de Sarel Productselector je helpen bij het eenvoudig samenstellen van de juiste producten.

Wist je dat Van Egmond Groep een gecertificeerde Industrial Automation Distributor partner is van Schneider Electric?

Ontdek het assortiment

Uitgelichte productcategorieën

Motorbeveiligingsschakelaars

Motorbeveiligingsschakelaars

Bescherm je elektromotor tegen overbelasting en kortsluiting met de motorbeveiligingsschakelaars van Schneider Electric

Frequentieregelaars

Frequentieregelaars

Vergroot je machineveiligheid met de juiste motorbesturing en nauwkeurig regelen van het verloop van snelheid met de frequentieregelaars van Schneider Electric

Drukknoppen en signaalkolommen

Drukknoppen en signaalkolommen

Ontdek de robuuste, stijlvolle drukknoppen en signaalkolommen van Harmony. Verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en innovaties toepasbaar op iedere gewenste situatie.

Softstarters

Softstarters

Vereenvoudig projectuitvoeringen en maximaliseer de beschikbaarheid van toepassingen en processen met de softstarters van Schneider Electric. De cyberveilige en innovatieve oplossingen kunnen in zowel nieuwe als bestaande machines geplaatst worden.

Magneetschakelaars

Magneetschakelaars

Verkort de time-to-market, verzamel machinedata en versnel productieprocessen met de magneetschakelaars van Schneider Electric.

PLC voor industriële machines

PLC voor industriële machines

Boost de prestaties van je machine met de slimme, verbonden controllers van Schneider Electric. Wees klaar voor de toekomst met de juiste industriële PLC.

Uitgelichte producten

Frequentieregelaar

Altivar Machine ATV320 Frequentieregelaar

Motorbeveiligingsschakelaar

TeSys GV2 Motorbeveiligingsschakelaar

PLC

Modicon M241 PLC basiseenheid

Magneetschakelaar

Tesys D Magneetschakelaar

Harmony Hub campagne

Handige selectietools van Schneider Electric

Industry Selector

Schneider Electric Industry Selector

Met deze productselector van Schneider Electric kun je eenvoudig de producten selecteren of samenstellen die je nodig hebt voor jouw industriële toepassing.

 

Start de selector

Motor Control Configurator

EcoStruxure Motor Control Configurator

Het kiezen van de juiste motorbesturing kan een complexe en tijdrovende taak zijn. Bespaar tijd en energie bij het samenstellen van jouw motorbesturing met de MCC configurator.
 

Start de configurator

Sarel Universal Enclosures productselector

Sarel Universal Enclosures productselector

Stel eenvoudig en snel de juiste universele behuizing samen met de Sarel productselector. Kies uit verschillende typen en afmetingen en voeg deze eenvoudig toe aan jouw besteloverzicht.
 

Start de selector

Schneider Electric Packaging Selectietool

Schneider Electric Packaging Selectietool

Met deze selectietool bouw je de verpakkingsoplossing die je wilt. Zoek de producten die passen bij jouw projectspecificaties en wanneer je klaar bent, kun je de artikelen met één klik overnemen naar de winkelwagen.

Start de selector