Nieuws

Gratis jaarlicentie RealPars bij inschrijving Siemens opleiding of maatwerktraining

Gratis jaarlicentie RealPars bij inschrijving Siemens opleiding
Schrijf je vóór 1 september 2023 bij Van Egmond Groep in voor een Siemens opleiding of maatwerktraining en krijg een jaar lang gratis toegang tot het RealPars kennisplatform voor industriële automatisering.

Er ligt een gratis RealPars jaarlicentie voor je klaar!

Schrijf je vóór 1 september 2023 bij Van Egmond Groep in voor een Siemens opleiding of maatwerktraining en krijg een jaar lang gratis toegang tot het RealPars kennisplatform voor industriële automatisering. Naast opleidingen bij Van Egmond Groep met persoonlijke begeleiding en praktische oefeningen kun je nu ook je kennis op andere technische gebieden verbreden. De RealPars online cursussen bieden je een flexibele en handige manier om te leren. Met deskundige instructeurs, boeiende inhoud en interactieve activiteiten zijn de geboden online trainingen de perfecte aanvulling op onze eigen in-house trainingen.

Hoe werkt het?

  1. Bekijk ons opleidingsaanbod voor deelnemende trainingen en opleidingen;
  2. Schrijf je in voor een training die voorzien is van een RealPars actiebanner op de trainingspagina;
  3. Ontvang jouw gratis RealPars jaarlicentie per e-mail.
     

Bekijk alle opleidingen


Waarom RealPars?

  • Vergroot als machinebouwer of industriële eindgebruiker laagdrempelig je kennis;
  • Ontdek de voordelen en eigenschappen van industriële oplossingen uit ons assortiment;
  • Bekijk learning video's en tutorials van topmerken als Omron en Phoenix Contact.

RealPars

Over RealPars

RealPars is het grootste online leerplatform in de wereld voor industriële automatisering. Naast een zeer succesvol Youtube-kanaal waar je veel technisch inhoudelijke basis content vindt, werkt RealPars met een abonnementsmodel voor personen en/of bedrijven. Hierbij heb je toegang tot specifieke online trainingen. Deze trainingen worden steeds vaker in opdracht van en in samenwerking met de fabrikanten ontwikkeld. Zo behoren de hoofdkantoren van onder meer Phoenix Contact, Omron, Weidmüller, TE Connectivity, ISA en WAGO reeds tot de directe opdrachtgevers voor trainingen. Het aanbod wordt continu uitgebreid. Alle video’s en trainingen zijn in het Engels. Kijk voor meer informatie op de website van RealPars en op het Youtube kanaal van RealPars.

Actievoorwaarden

  • Actie loopt zolang de voorraad strekt;
  • Voor het actief maken van een jaarlicentie ga je ermee akkoord dat we je gegevens (naam en e-mailadres) delen met onze partner RealPars.

patrick hoekstraStel je vraag aan Patrick

Meer weten over deze RealPars actie? Of ben je benieuwd welke training bij jou past? Stel je vraag aan onze trainingscoördinator Patrick Hoekstra. Hij helpt je graag!