Phoenix Contact

Phoenix Contact modulaire bekabeling

Phoenix Contact'Modulaire machinebouw' is een breed begrip, maar wat betekent deze trend in de praktijk? Als machinebouwer kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een machine modulair te bekabelen. Dat betekent dat je de bekabeling per module regelt. De losse modules kan je vervolgens eenvoudig aan elkaar koppelen. Veranderen de wensen van jouw klant? Dan kan je de machine snel ombouwen en de bekabeling van een afzonderlijke module aanpassen, zonder de gehele bekabeling van de machine te vervangen. Zo blijf je dus wendbaar en flexibel. Bovendien kan je het aantal kabels sterk verminderen door safety- en I/O-kabel te integreren, heb je dus de mogelijkheid om elke module afzonderlijk te testen en kan je kostbare ruimte besparen door te kiezen voor ruimtebesparende cable feeds en plug in terminal blokken.

Heavy duty connectoren phoenix contact

Heavy-duty connectoren

Industriële connectoren van de serie HEAVYCON complete beschermen jouw interfaces en zorgen ook onder de zwaarste omstandigden voor een betrouwbare overdracht van energie, data en signalen. De industriële connectoren zijn bestand tegen vuil, water, trillingen en hoge mechanische belastingen. De heavy-duty connectoren zijn dicht tot beschermklasse IP69K.

Sensor - actorbekabeling Phoenix Contact

Sensor-/actorbekabeling

Sluit jouw sensoren en actoren snel en veilig in het veld aan. Phoenix Contact levert jou een gangbare oplossingen voor de passieve veldbekabeling. Het uitgebreide productenprogramma omvat verdeelkasten, kabels, ventielconnectoren, confectionneerbare connectoren en apparaatconnectoren. Bespaar tijd en kosten met de steekbare sensor-/actorbekabeling ten opzichte van tijdrovende bekabeling met losse kabels.

kabelinvoersysteem en kabelwartels phoenix contact

Kabelinvoersysteem en kabelwartels

De toepassing van kabelwartels garandeert een bijzonder betrouwbare en robuuste doorvoer in de schakelkast voor afzonderlijke kabels. Voor de ruimtebesparende kabeldoorvoer van verschillende geconfectioneerde en niet-geconfectioneerde kabels biedt het kabeldoorvoersysteem CES je bovendien een overzichtelijke en kostenbesparende oplossing. Kies tussen combineerbare modulen of kabeldoorvoerplaten.

M12 Push Pull connectoren phoenix contact

M12 push-pull connectoren

Keuzehulp bekabeling phoenix contactModulaire bekabeling: zo bepaal je welk concept bij je past

Modulaire bekabeling komt in verschillende soorten en maten: van klein tot groot en van beperkt modulair tot volledig modulair. Welk concept past het best bij jouw machinebouw? Om die vraag te beantwoorden heeft Phoenix Contact de keuzehulp voor jou ontwikkeld, zodat jij meer inzicht krijgt in welk modulair bekabelingsconcept bij jou past.

Bekijk de keuzehulp

Nieuws over Phoenix Contact

Phoenix Contact
Nieuws

Ex-i-scheidingsversterkers MINI Analog Pro van…

Header Phoenix Contact Quint UPS Power Suite Software
Nieuws

Power Managementsoftware van Phoenix Contact

Phoenix Contact click-in
Nieuws

Nieuwe Push-in-contactblokken met Click-in-…

Phoenix contact e series
Nieuws

E-series printers van Phoenix Contact