Onze bedrijven

Onze bedrijven

Ons doel is om elke klant de best passende oplossing te bieden. Daarom starten we altijd met het in kaart brengen van jouw wensen en behoeften. Echte aandacht vinden we belangrijk en daarom staat de mens bij ons voorop.

Met elkaar zorgen we voor een gezonde groep bedrijven en zoeken we altijd naar de juiste verbinding voor onze klanten. 

Van Egmond Groep: één groep, drie bedrijven

Door te werken met een groep bedrijven, benutten we de kans om meer te bieden dan een product alleen maar ook werk uit handen nemen bij onze klanten op het gebied van uitvoering en advies. Juist die combinatie is onze kracht.

Een snel antwoord geven we door de juiste mensen met elkaar te verbinden, intern en extern. De platte structuur en korte lijnen binnen én tussen onze verschillende bedrijven scheppen de ruimte om ideeën te delen en kansen te benutten. 

We hebben een proactieve aanpak en korte lijnen binnen Van Egmond Groep, zodat we op de juiste manier acteren en met de klant meedenken.

Onze bedrijven

Van Egmond Groep bestaat uit een drietal bedrijven, namelijk: Elektrogroothandel, Industriële Automatisering en Kenniscentrum.

Naast dat we producten en diensten leveren op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering doen we meer. Zo houden we de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en zetten deze informatie om in innovatieve tools en nuttige trainingen binnen diverse sectoren en industrieën.

Elektrogroothandel

Elektrogroothandel

We zijn meer dan een groothandel. Zo bieden we naast het leveren van producten en systemen ook advies. Wij zijn jouw kennispartner van ontwerp tot en met levering, bij de installatie, de inbedrijfstelling en instandhouding. We zijn hiervoor 24 uur per dag bereikbaar. We leveren ook diensten en mogelijkheden op het gebied van efficiënte engineering, e-business en logistiek maatwerk.

Over onze Elektrogroothandel >

Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

We zijn actief op het gebied van industriële dienstverlening in alle sectoren. Software Engineering, hardware engineering en de bouw van laagspannings- energieverdelers zijn hierbij de kernactiviteiten als totaalleverancier voor machinebouwers, zelf installerende industrie en installateurs.

Over onze Industriële Automatisering >

Kenniscentrum

Kenniscentrum

Van Egmond Groep biedt twee soorten opleidingen aan: reguliere opleidingen en maatwerkopleidingen. Wij zijn jouw partner om de best passende leerervaring te bieden of te ontwikkelen. Ook houdt ons kenniscentrum zich bezig met R&D-activiteiten en ontwikkelt het diverse tools die aansluiten op de sterk veranderende en steeds veeleisender wordende markt.

Over ons Kenniscentrum >