Naar inhoud Naar navigatie

Kenniscentrum

Kenniscentrum grijs Knop Opleidingen Knop Contactpersonen
Van Egmond Groep heeft al decennia lang ervaring in het verzorgen van workshops, producttrainingen en gerichte opleidingen op het gebied van software engineering voor de industri�le sector. De ontwikkeling hiervan ontstaat vanuit onze samenwerking met diverse leveranciers, maar ook breiden we onze kennis uit door juist te luisteren en te leren van onze klanten. Deze kennis verzamelen en bundelen wij graag. Niet alleen om opleidingen steeds verder te verbeteren, maar juist om een platform te kunnen zijn voor onze bestaande en nieuwe klanten op dit vakgebied.
Opleidingen: standaard of maatwerk mogelijk!
Van Egmond Groep biedt twee soorten opleidingen aan, klassikale opleidingen en maatwerkopleidingen. Maatwerkopleidingen stellen wij in overleg met u samen uit ons bestaande pakket �f, als er geen standaard trainingsmateriaal beschikbaar is of er heel specifieke wensen zijn, maken we het zelfs helemaal op maat voor u. In alle gevallen staat individuele aandacht voorop. We werken bij onze klassikale opleidingen met (kleine) groepen van twee tot maximaal acht personen. Bij onze maatwerkopleidingen is zelfs een-op-een training mogelijk op de momenten die u het beste passen, dus ook buiten werktijd! Neem hierover contact met ons op via (0314) 375 300 of opleidingen@vanegmond.nl.

Van Egmond Groep Opleidingsbrochure 2018

Opleidingen op basis van open inschrijving
Van Egmond Groep biedt naast opleidingen op maat ook de mogelijkheid om een workshop en/of cursus te volgen door middel van inschrijving. U vindt meer informatie over onze trainingen in de opleidingsbrochure. Klik op de afbeelding hierboven om deze te openen.

Klik hier voor een overzicht met de beschikbare data
R&D softwareontwikkeling
Het Kenniscentrum is sinds 2017 aangevuld met R&D activiteiten en ontwikkelt diverse tools die aansluiten op de sterk veranderende en steeds veeleisender wordende markt, zoals bij thema's als SMART-industrie en -engineering. Uiteraard maken we ook gebruik van de kennis van Van Egmond Industri�le Automatisering, die dagelijks met projecten bezig zijn. Ook die kennis gebruiken en delen we graag�
Van Egmond Groep Kenniscentrum
Postadres:
Postbus 596
7000 AN  DOETINCHEM
Bezoekadres:
Expeditieweg 4
7007 CM  DOETINCHEM
  • Telefoon: (0314) 375 300
    Bereikbaar tijdens werkdagen van 8.00 - 17.00u m.u.v. feestdagen
  • E-mail: opleidingen@vanegmond.nl
Overige gegevens