Naar inhoud Naar navigatie

SLI Sylvania

Sylvania Logo
Havells Sylvania is ��n van �s werelds grootste ge�ntegreerde aanbieders van professionele lichtoplossingen.  Havells Sylvania werd in april 2007 onderdeel van de Havells India Ltd. ondernemingsgroep, een van de grootste en snelst groeiende fabrikanten van elektrische componenten en systemen van India.
Met vierennegentig filialen en 8.000 medewerkers in meer dan vijftig landen haalt de groep een omzet van meer dan een miljard US-Dollar. In achtien productieplaatsen in India, Europa, Latijns-Amerika en Afrika produceert de groep wereldwijd bekende producten, zoals schakelinstallaties, kabels, leidingen, verlichtingstoestellen en lichtbronnen.  Gesteund op meer dan honderd jaar ervaring in lichtbronnen en armaturen, biedt Havells-Sylvania klanten wereldwijd producten en systemen aan van zeer hoge kwaliteit, zowel voor de publieke, commerci�le als priv� sector en industrie. 

Havells Sylvania streeft ernaar de allerbeste producten, advies en service te leveren voor de toepassing van fluorescentie tot compact fluorescentie, van halogeen tot gasontlading, tot en met de allernieuwste LED ontwikkelingen.
Merken:
  • Concord
  • Sylvania
  • Lumiance