Naar inhoud Naar navigatie

EAO Benelux BV

EAO 
EAO Benelux BV is een dochteronderneming van EAO AG in Zwitserland, een wereldwijde producent van elektrisch en elektronisch schakelmateriaal en accessoires, keypads en complete bedieningspanelen.

Sinds 1965 brengt EAO Benelux de EAO producten met veel succes op de Nederlandse markt. In deze periode hebben talloze nationale en internationale bedrijven, installateurs en eindgebruikers kennis gemaakt met de topproducten uit het EAO assortiment. Dankzij het enthousiasme van de klant voor de EAO producten heeft EAO een leidende positie in Nederland opgebouwd.
Producten
De EAO producten omvatten onder andere:
  • Signaallampen
  • Drukknoppen
  • Drukknopschakelaars
  • Sleutelschakelaars
  • Hevelschakelaar
  • Keypads
Ook op het gebied van klantspecifieke oplossingen van Mens-Machine-Interface heeft EAO inmiddels een reputatie opgebouwd. Wereldwijde teams van applicatie-experts ontwikkelen klantspecifieke en technologische, intuļæ½tieve interfaces die een toegevoegde waarde hebben voor het eindproduct.

Zij selecteren de beste onderdelen in de meest geschikte materialen en integreren de interfaces, printplaten, elektronica en aansluitingen in het ontwerp. EAO levert een product af dat klaar is voor gebruik. Simpel gezegd, zij zorgen ervoor dat uw producten beter werken.

Terwijl EAO al uw complexe MMI-problemen oplost, heeft u meer tijd om u te focussen op uw eigen core business. U kunt erop vertrouwen dat ze een deskundig ontworpen en volledig geteste oplossing zullen leveren, die voldoet aan uw eisen en aan die van de markt.