Naar inhoud Naar navigatie

Danfoss

Danfoss 
Danfoss is een van de grootste industri�le bedrijven in Denemarken. Danfoss is wereldwijd actief en speelt een leidende rol in onderzoek, ontwikkeling en productie en de verkoop en service van mechanische en elektronische onderdelen voor verschillende industrie�n.

Danfoss heeft bovendien een belangrijk aandeel in een van de grootste producenten en leveranciers van mobiele hydraulische systemen, Sauer-Danfoss.
Danfoss probeert haar doelen te bereiken met het gebruik van zo min mogelijk grondstoffen en energie, en op die manier het milieu te sparen. Danfoss heeft een lange traditie wat betreft de sociale verantwoordelijkheid jegens haar medewerkers en het milieu.
Danfoss VLT� Frequentieregelaars
In de elektrische aandrijftechniek is veel geld te besparen. De energieprijzen zijn hoog en de verwachting is dat deze prijzen in de toekomst nog verder zullen stijgen. Met de Danfoss VLT frequentieregelaars bent u in staat het energieverbruik drastisch te verminderen. 
Door het toerental van een electromotor door middel van een frequentieregelaar aan te passen aan de behoefte wordt veel energie bespaard. Maar serieus de bezem halen door uw energiehuishouding betekent het toepassen van Danfoss VLT frequentieregelaars. Omdat de nieuwe generatie VLT frequentieregelaars een energie efficientie heeft die beter is dan 98%.
Productenoverzicht VLT Drives
Bekijk het uitgebreide productenoverzicht van Danfoss VLT Drives door op het PDF-logo hieronder te klikken.
Danfoss VLT Drives productenoverzicht

PDF 
Danfoss VLT Drives productenoverzicht
PDF-bestand
(Grootte: 2,1Mb)

Danfoss trainingen
Regelmatig worden er in het Danfoss Training Centrum in Schiedam cursussen gegeven op het gebied van de elektrische aandrijftechniek in het algemeen en de VLT frequentieomvormers in het bijzonder.