Certificeringen

Onze expertise laten wij dagelijks zien in het werk dat wij leveren. Wij werken hard om de kwaliteit van onze dienstverlening op het hoogste niveau te houden. Zo’n uitspraak maken wij graag hard. Om garant te staan voor de geleverde kwaliteit en de wijze waarop wij werken, zijn wij in het bezit van een aantal certificaten die dat inzichtelijk maken. Onze certificaten bieden handvatten om de geleverde kwaliteit ook in de toekomst te kunnen waarborgen.

Naast dat wij continu werken aan verbetering van onze kwaliteit en de veiligheid van onze collega’s, besteden wij ook veel aandacht aan duurzaamheid om de kwaliteit van onze omgeving te bewaren. Zo beperken wij bijvoorbeeld onze co2-uitstoot. Hierover lees je op deze pagina meer.

Kwaliteit en klanttevredenheid gaan volgens ons hand in hand.

Onze certificeringen en erkenningen

Hieronder vind je een opsomming van onze certificeringen.

ISO 9001 Dekra

 

ISO 9001:2015

ISO 9001 is een internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het ISO-certificaat houdt in dat een onafhankelijke, externe partij (Dekra), heeft vastgesteld dat het kwaliteitsmanagementsysteem van Van Egmond Groep aan alle normeisen voldoet. De nadruk ligt hierbij op klanttevredenheid en de daaruit voortvloeiende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het is voor onze relaties een bewijs dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Simpel weergegeven:

  • Zeg wat je doet;
  • Doe wat je zegt;
  • Bewijs het.

ISO 9001 - Van Egmond Groep

.

ISO 27001:2017

ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. In deze standaard wordt beschreven hoe informatiebeveiliging procesmatig ingericht kan worden. Van Egmond Elektrogroothandel voldoet met haar managementsysteem aan de gestelde eisen op dit vlak.

ISO27001

UL-listed

 

UL-listed

De besturingspanelen en energieverdelers van Van Egmond Groep gaan de hele wereld over. UL is een Noord-Amerikaanse certificering specifiek voor besturingspanelen. Het engineeren en produceren van panelen met een UL-certificaat vergt een bijzondere expertise. Niet elke paneelbouwer mag zijn product een UL-keurmerk geven, daarvoor moet de werkplaats UL gecertificeerd zijn. Het niveau van de kennis en kunde moet ook regelmatig ge-audit worden. Van Egmond Industriële Automatisering is UL-gecertificeerd en laat daarmee zien dat zij de expertise in huis heeft en voor de Amerikaanse en Canadese markt mag produceren, testen en certificeren. 

UL Certificaat Van Egmond Industriele Automatisering

VCA

 

VCA

De veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers is voor ons een belangrijke zaak. Naast dat wij dienstverlening aanbieden op dit vlak, zoals risico-inventarisatie en machineveiligheidstrainingen, werken wij met VCA-gecertificeerde monteurs, logistiek medewerkers en buitendienstmedewerkers. Zo weet je als klant dat jouw project onder de meest veilige omstandigheden wordt uitgevoerd. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. De VCA-certificaten van onze medewerkers zijn bij ons opvraagbaar.

Fedet

 

Federatie Elektrotechniek sectie Paneelbouw

Van Egmond Industriële Automatisering is lid van Federatie Elektrotechniek (Fedet) sectie Paneelbouw. Federatie Paneelbouw en haar leden hebben als missie het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen ter stimulatie en het behoud van de paneelbouw- én de maakindustrie in Nederland.

Erkend leerbedrijf

 

SBB - Erkend Leerbedrijf

Elektrotechniek en Industriële Automatisering vallen binnen een boeiende branche waarin veel doorgroeimogelijkheden zijn. Van Egmond Groep is dé kennispartner in de branche. Wij vinden het belangrijk om onze expertise te delen met talenten. Om hen te stimuleren, bieden wij onze jonge vakgenoten een kwalitatieve stageplek waar zij hun talent goed kunnen ontwikkelen en het vakmanschap onder de knie kunnen krijgen.

Wij hebben niet alleen stageplekken in de richting Elektrotechniek en Industriële Automatisering, ook voor studenten die op één van onze stafafdelingen aan de slag willen, zijn wij een erkend leerbedrijf.