Van Egmond Industriële Automatisering

Wie we zijn

Persoonlijk en betrokken, zo omschrijven we onszelf het best. Al vanaf het eerste uur namen we de tijd voor elkaar. En dat doen we nog steeds. Want onze mensen zijn de kern van ons succes. Vriendelijke collega’s, toegankelijk management en een prettige werkomgeving kenmerken het dagelijks leven bij Van Egmond Groep. In onze samenwerking draait het om er voor elkaar zijn, verbinden en vernieuwen. Dit bieden wij onze werknemers en ontvangen dat van hen ook terug. Daarmee staan betrouwbaarheid en kwaliteit bij ons centraal. We vieren individuele en collectieve successen en doen er alles aan om de samenwerking tussen verschillende teams en relaties te bevorderen. 

We willen het beste uit mensen halen. En daarmee het beste uit elke samenwerking.
 

Meedenken

Met elkaar zorgen we ervoor dat de juiste kwaliteit bereikt wordt. Want wanneer wij met jou meedenken en jou kunnen ontzorgen op het gebied van producten en diensten in elektrotechniek en industriële automatisering, heb jij weer de ruimte om te blijven ontwikkelen binnen jouw kernactiviteiten. We vinden het belangrijk om met je mee te denken, naar de meest innovatieve oplossingen te zoeken én onze jarenlange ervaring voor je te laten werken. En daarin gaan we ver. Zo is het ontzorgen uitgegroeid in een brede dienstverlening. Onze groep bestaat inmiddels uit drie bedrijven: de elektrogroothandel, de industriële automatisering en het kenniscentrum.  

Wij blijven oog hebben voor onze omgeving en denken mee met elkaar, volgens ons zou het niet anders mogen zijn.
 

Verbinden door te delen

We leggen veel nadruk op deskundigheid. Daar ben je immers uiteindelijk het best mee geholpen. Onze inmiddels jarenlange ervaring en kennis op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering, logistieke dienstverlening en E-business reiken we aan om een dynamische en inspirerende omgeving te bieden waar delen centraal staat. Onze Groep verkent nieuwe markten, technieken en innovatieve concepten. Natuurlijk geven we dit graag door. Het geven van extra tips en informatie waar je ook in de toekomst iets mee kan, vinden we vanzelfsprekend. Deze ontwikkeling wordt gedreven door de passie en de motivatie van onze medewerkers. Onze kennis delen we graag passend, betrokken en zo persoonlijk mogelijk met jou, of het nu is in de vorm van een advies, een totaaloplossing of een training.  

We verbinden door onze kennis en ervaring met je te delen. Op een passende manier, zodat je geholpen wordt met dat wat echt belangrijk voor jou is. 

Vernieuwen

Door constant te blijven ontwikkelen, verbeteren en uit te breiden, onderstrepen wij onze toekomstvisie. Met een eigen ontwikkelafdeling, een kenniscentrum en een team van vakmensen zijn we in staat om altijd weer vernieuwing te leveren.

Een nationaal speelveld

In de afgelopen jaren heeft onze Groep haar vleugels uitgeslagen, in de breedte van de dienstverlening maar ook geografisch. Wij zijn een nationaal bedrijf dat steeds verder groeit. We beschikken over de kennis en middelen van een grote organisatie én blijven investeren in de flexibiliteit en slagkracht zoals een kleine organisatie dat doet.

We stellen onze klanten centraal, zijn actief betrokken bij vragen die bij de klant leven en zijn gefocust op gezamenlijke kansen.