.

Maatwerk

Wij ondersteunen onze klanten om goede gebruikers van onze producten te zijn en er maximale uit te halen. Als specialist op het gebied van industriële automatisering zijn wij hét kennisplatform voor de branche. Daarom ontwikkelt ons kenniscentrum zelf trainingen en workshops die gegeven worden door onze zeer ervaren Software Engineers. Daardoor blijven onze klanten nooit met vragen zitten, ook na afloop van een opleiding blijven wij jou ondersteunen!

Klanten op maat bedienen in hun behoeften en het bieden van technical support is onze kracht.

Bestaande training of toch maatwerk…

Je kunt twee trainingsvormen bij ons volgen: een bestaande training of een maatwerktraining. Een maatwerktraining stellen wij in overleg met jou samen. Dat kan een combinatie zijn van elementen uit onze bestaande trainingen, maar als je specifieke behoeften hebt, maken we zelfs een training op maat. Om persoonlijke groei te realiseren werken we in kleine groepen van maximaal 8 personen. Bij onze maatwerktraining is zelfs één-op-één training mogelijk én op het moment dat jou het beste uitkomt. We bieden trainingen aan voor beginnende en ervaren programmeurs, technische diensten, (service-) engineers, storingsmonteurs en omscholers.

Heb je vragen over trainings- en opleidingsmogelijkheden, dan kun je terecht bij onze trainingscoördinator via opleidingen@vanegmond.nl of (0314) 375 300.

Wij bieden bestaande trainingen op basis van open inschrijving. Ga naar ons Opleidingsoverzicht om alle bestaande trainingen te bekijken.