Omron

omron header

omron logoOmron Corporation is een toonaangevend bedrijf voor industriële automatisering dat zijn kerndetectie- en besturingstechnologieën gebruikt om zijn marktaandeel uit te breiden in verschillende sectoren, zoals besturingscomponenten, elektronische componenten (inclusief voor de auto-industrie), sociale infrastructuur, gezondheidszorg en milieu. Omron, opgericht in 1933, heeft wereldwijd meer dan 38.000 mensen in dienst en levert producten en diensten aan meer dan 110 landen en regio's. In de industriële automatiseringssector biedt Omron toegevoegde waarde door automatiseringstechnologieën aan te bieden die niet alleen zorgen voor productie-innovatie, maar ook voor producten en klantenondersteuning.

Het productaanbod omvat: industriële PC's, machinecontrollers, PLC's, HMI's, decentrale I/0, software, SCARA-, articulated en Delta-robots, lineaire motoren, servosystemen, motion controllers, frequentieregelaars, fotocellen, drukmerk- en kleurensensoren, lichtschermen en sensoren voor zonedetectie, optische vezels en versterkers, inductieve en capacitieve benaderingsschakelaars, mechanische sensoren en eindschakelaars, incrementele en absolute encoders, inspectie- en identificatiesystemen, meetsensoren, noodstopschakelaars, veiligheidseindschakelaars, veiligheidsdeurschakelaars, veiligheidssensoren, veiligheidscontrollers, veiligheidsuitgangen, temperatuurregelaars en -sensoren, voedingen, noodstroomvoedingen (UPS), timers, tellers, programmeerbare relais, digitale paneelmeters, energiebewakingsapparatuur, elektromechanische relais, solid-state relais, bewakingsmodules, magneetschakelaars, bewakingsmodules en drukknopschakelaars, indicatielampjes en keuzeschakelaars.

Strategic partner

De samenwerking tussen Omron en Van Egmond Groep is bekrachtigd als strategisch partner. Door intensiever samen te werken, maken we het mogelijk om technologie beschikbaar te stellen aan de markt van Industriële Automatisering. Met de producten en kennis van Omron en onze eigen kennis en kunde, kunnen wij goede oplossingen bieden aan jou als klant.

Omron Van Egmond Groep
Omron Strategic partner logo

Meer informatie over de oplossingen van Omron

Nieuws over Omron

Omron
Nieuws

OMRON relais: vermijd onverwachte stilstand

Omron
Nieuws

Grensverleggende Sensing Technologie van Omron

Omron
Nieuws

Omron's nieuwste V430-F en V460-H…

Omron innovaties paneelbouw
Nieuws

Omron: paneelbouw eenvoudig en makkelijker…