Nieuws

WERMA introduceert Crowd Management SignalSET Systeem voor social distancing

WERMA Crowd Management SignalSET
WERMA Crowd Management SignalSET
WERMA introduceert Crowd Management SignalSET Systeem
WERMA heeft een Crowd Management SignalSET Systeem geïntroduceerd om op een veilige manier bij te dragen aan social distancing. Het eenvoudig te installeren, draadloze systeem is de optimale oplossing voor crowd management en toegangscontrole.

Logo WERMADoor COVID-19 is ons dagelijks leven op veel verschillende manieren veranderd. Zowel de overheid als bedrijven kijken momenteel naar alle mogelijke manieren om de verspreiding van het virus te beheersen. WERMA kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren met de introductie van het Crowd Management SignalSET Systeem. Het systeem biedt controle over de toegang tot bijvoorbeeld supermarkten, kleine retailers, tandarts- en dokterspraktijken en maakt zo de naleving van lokale regels voor "social distancing" mogelijk.

Snel, eenvoudig en eenduidig

De overheid en de gezondheidsautoriteiten adviseren om een ​​veilige sociale afstand van minimaal 1,5 meter tussen personen te bewaren. WERMA biedt nu een eenvoudig te installeren oplossing met zijn draadloze SignalSET om de aanwezigheid van personen in openbare ruimtes te kunnen organiseren. Het is de optimale oplossing voor crowd management en toegangscontrole.

Het systeem geeft bij de wachtende mensen aan of het toegestaan is om een winkel, praktijk of andere openbare ruimte binnen te komen, rekening houdend met het aantal mensen dat mogelijk al binnen is.

Het product is niet alleen ideaal voor supermarkten, maar ook voor kleinere retailers, apotheken, dokterspraktijken en talloze andere openbare gebouwen waar toegangscontrole nodig is om de gezondheid en veiligheid van het personeel en het publiek te waarborgen.

.
.

Het Crowd Management SignalSET Systeem van WERMA bestaat uit een draadloos bedienbare signaaltoren met een rood en groen licht, geïnstalleerd buiten bij de ingang van een pand. Een personeelslid binnen bestuurt een draadloze afstandsbediening om de lichten te veranderen van rood naar groen of omgekeerd, met een extra indicatiebord met daarop “Kom binnen” of “Even wachten”.

Geluidssignaal

In veel situaties is het noodzakelijk om het optisch signaal te versterken met een akoestisch signaal. De nieuwe combinatie 240 biedt hier een optimale oplossing: het vermogen en de duurzaamheid van de ingebouwde LED in combinatie met een zeer luidruchtige zoemer. Met zijn 3400 Hz gepulste toon en 85 dB volume kan de beacon nog meer aandacht trekken.

Klaar voor onmiddellijk gebruik met "plug and play"

Het systeem is zeer eenvoudig en snel te installeren. Het enige wat je hoeft doen is de signaaltoren in een stopcontact buiten steken. Als er geen buitenaansluiting beschikbaar is, kan een optionele kit worden geleverd met een USB-aansluitelement. Deze kan dan gevoed worden met een standaard USB-powerbank.

De toren kan worden geïnstalleerd met behulp van een haakse beugel die aan een muur bevestigd is. Andere montagemogelijkheden zijn beschikbaar. De signaaltoren kan ook worden uitgerust met een zogenaamd vocaal element, een eenvoudig mp3-apparaat voor het afspelen van klant-specifieke audiofiles zoals gesproken tekst, muziek of signaaltonen.

Meer weten over het Crowd Management SignalSET Systeem
van WERMA of het systeem direct bestellen?