Nieuws

Werkplaatsoptimalisatie met Phoenix Contact

werkplaatsoptimalisatie Phoenix Contact
Werkplaatsoptimalisatie met Phoenix Contact
Om concurrerend te kunnen zijn is het voor fabrikanten van schakel-/ en besturingskasten belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Consistent gebruik van digitale gegevens, optimalisatie van interne processen en de uiteindelijke productie zelf.

phoenix contactOm concurrerend te kunnen zijn, is het voor fabrikanten van schakel-/ en besturingskasten belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken. Consistent gebruik van digitale gegevens, optimalisatie van interne processen en de uiteindelijke productie zelf, zijn dan van groot belang. Phoenix Contact laat hiervoor in hun showroom in Zevenaar diverse praktische oplossingen zien waarmee je, vaak met gebruik van reeds aanwezige middelen, voor alle fasen van jouw productieproces tijdbesparing realiseert.

Een voorbeeld hiervan is het produceren van de noodzakelijke bedrading. Hier is nog een aanzienlijk potentieel voor de verbetering van de efficiënt. Dit tijdrovende werk neemt ongeveer de helft van de werktijd van de schakelkastbouwer in beslag.

Werknemersassistentiesystemen, op elkaar afgestemd handgereedschap en gereedschapsautomaten, zoals een adereindhulsmachine CF3000 en een afkortmachine CUTFOX 10, maken van dit potentieel optimaal gebruik wat betreft efficiency en flexibiliteit. Door beschikbare data slimmer te gebruiken, kan dit gehele proces semiautomatisch zeer aanzienlijk worden versneld.

Meer weten over de oplossingen van Phoenix Contact?