Nieuws

Weidmüller powermanagement voor je productieomgeving

.
Weidmüller powermanagement voor je productieomgeving
Met de nieuwe serie voedingen PROtop- en het topGuard portfolio biedt Weidmüller meer grip op je systeem. De communicatieve interface maakt een volledige integratie met besturingssystemen en het finetunen van de apparaten precies zoals jij dat wilt.

.Moderne machines en productielocaties vragen meer van je powermanagement: het ‘slechts’ leveren van 24 VDC is niet voldoende meer, de eisen worden strenger en de wensen worden hoger. Met de nieuwe serie voedingen PROtop-  en het topGuard portfolio biedt Weidmüller meer grip op je systeem. De communicatieve interface maakt een volledige integratie met besturingssystemen en het finetunen van de apparaten precies zoals jij dat wilt mogelijk.  

PROtop power supplies – efficiënt en duurzaam
De PROtop voeding kan aanzienlijke besparingen opleveren in vergelijking met conventionele voedingen. De verhoogde efficiëntie bespaart gemiddeld 50 kWh per dag in een middelgrote productiefaciliteit.

PROtop combineert efficiëntie en compacte behuizingen met een hoge duurzaamheid en directe parallelle aansluiting zonder diodemodules. Dit reduceert de kosten en creëert ruimte in de kast. Door de krachtige DCL-technologie worden zelfs moeilijke belastingen - bijvoorbeeld motoren - soepel bediend, terwijl de stroomonderbrekers betrouwbaar worden geactiveerd.

.

topGUARD - elektronische lastbewaking
Het IO-Link-capabele lastbewakingssysteem topGUARD biedt opties voor bediening op afstand, volledige transparantie van de gegevens en een betrouwbare bescherming van de 24 V-systeemspanning. Het is een uitstekende aanvulling op de IO-LINK-capabele PROtop-voedingen.

.

De voordelen:

  • Gegevenstransparantie en afstandsbediening door IO-Link;
  • Maximale flexibiliteit dankzij een modulair systeem;
  • Spanningsadaptieve belastingsbewaking volgens klasse-2;
  • Tijd- en kostenbesparing door een geïntegreerde verdeling van het potentieel;
  • Eenvoudige migratie van maxGUARD naar topGUARD.

Klippon® Connect voor een optimale verdeling van de stuurspanning
Klippon® Connect regelspanningverdelingsklemmen AAP ondersteunen het compacte ontwerp van de regelspanningverdeling en zorgen voor een effectieve regelspanning van de apparatuur op het paneel. Het unieke modulaire concept kan worden aangepast aan elk type machine. De potentiële verdeelklemmen AAP zijn succesvol dankzij hun uniforme vormgeving met twee mogelijke constructies - afwisselend of gegroepeerd. Kruisverbindingsopties besparen ruimte en voorkomen verkeerde bedrading.

  • Ruimtebesparing door het combineren van positieve en negatieve klemmen op een enkel aansluitklem;
  • Snelle vervanging van de zekering door eenvoudig de zekeringhouder te openen en los te maken van de samenstelling;
  • Gekleurde drukknop voor mogelijke detectie in de sturingsstroomverdeling van 0 tot 800 V;
  • Twee dwarsverbindingskanalen voor opzetstukken en uitbreidingen.
.

Meer weten over de oplossingen van Weidmüller?