Nieuws

Webinar Van Egmond Groep en Phoenix Contact over PLCnext Technology. Meld je direct aan!

Link & Learn
Webinar Van Egmond Groep en Phoenix Contact over PLCnext Technolo
PLCnext Technology is een platform dat verschillende niveaus van vrijheid biedt voor automatisering. De PLCnext Technology van Phoenix Contact is een oplossing met de betrouwbaarheid van een PLC, maar met de flexibiliteit van een smart device.

banner Link & Learn

Op 6 oktober 2021 van 13:00 uur tot 15:00 uur organiseert Phoenix Contact in samenwerking met Van Egmond Groep een Link & Learn sessie over PLCnext Technology. Live vanuit de Phoenix contact studio in Zevenaar vertellen we jou meer over PLCnext Technology, de architectuur van de klassieke PLC en andere besturingsoplossingen.

Over PLCnext Technology

De klassieke Programmable Logic Controller bewijst al meer dan 50 jaar zijn dienst in de wereld van industriële automatisering, en dat is niet voor niets. Het is een speciaal voor deze branche ontwikkelde, uiterst robuuste en betrouwbare oplossing. Maar er zijn ook uitdagingen; een PLC is een gesloten systeem dat alleen te programmeren is in klassieke PLC-programmeertalen en met de softwaretools van de fabrikant. En mensen die daarin thuis zijn worden schaars. Daarnaast is er beperkte flexibiliteit, doordat nieuwe functionaliteiten lastig toe te voegen zijn aan gesloten systemen. Phoenix Contact heeft hier dé oplossing voor: PLCnext Technology. Tijdens de Link & Learn sessie nemen wij jou samen met Phoenix Contact mee in alle mogelijkheden. Meld je direct aan via bijgaand formulier!

 
Privacy Statement*
 
Gegevens delen met Phoenix Contact*
 
 

Betrouwbare, flexibele, open PLC

PLCnext Technology is een platform dat verschillende niveaus van vrijheid biedt voor automatisering. De PLCnext Technology van Phoenix Contact is een oplossing met de betrouwbaarheid van een PLC, maar met de flexibiliteit van een smart device. Phoenix Contact reikt hiermee een betrouwbare, open en flexibel systeem aan dat verbonden is met het internet.

Het open en innovatieve besturingsplatform biedt vrijheidsgraden, waardoor je zelf de functionaliteit kan maken die je nodig hebt. Niet de fabrikant, maar de engineer zelf bepaalt welke nieuwe functionaliteiten er nodig zijn voor de betreffende applicatie.