Nieuws

WAGO industriële netvoeding Pro 2: Toekomstgerichte voeding in de schakelkast

.
WAGO industriële netvoeding Pro 2
Met de steeds hoger wordende eisen voor kwaliteit en de groeiende vraag naar industriële automatiseringsoplossingen, is de Pro 2-serie voedingen van Wago een toekomstgerichte oplossing voor een efficiënte netvoeding in de schakelkast.

.Met de steeds hoger wordende eisen voor kwaliteit en de groeiende vraag naar industriële automatiseringsoplossingen, is de Pro 2-serie voedingen van Wago een toekomstgerichte oplossing voor een efficiënte netvoeding in de schakelkast. De voedingsserie, met zes voedingen van 120 tot 960 watt en een rendement van tot wel 96%, zet nieuwe maatstaven in communicatie en parametreerbaarheid, evenals in efficiëntie, duurzaamheid en overbelastingsgedrag.

Consequent duurzaam
De netvoedingen hebben door hun smalle ontwerp aanzienlijk minder ruimte nodig in de schakelkast. Met een uitstekend rendement wordt een lager energieverbruik en daardoor minder CO2-emissies gerealiseerd. Daarbij komt een geringer warmteverlies dat tot minder hitte in de schakelkast leidt.

.

Intelligent belastingsmanagement

.De Wago voeding Pro 2 beschermt en verzorgt je installaties met slimme stroom- en schakelmodi. Voor een betrouwbare en beveiligde installatiebetrouwbaarheid zijn 150% PowerBoost en tot 600% TopBoost beschikbaar. Dankzij een uitgangsstroom van 600 procent staat de TopBoost garant voor een beveiliging via klassieke leidingbeveiligingsschakelaars gedurende maximaal 15 ms. De PowerBoost stelt een uitgangsstroom van 150 procent gedurende 5 seconden ter beschikking. Dankzij het hoge vermogensreserve kan volledig worden afgezien van grote netvoedingen.

De Wago voeding Pro 2 bereikt altijd het maximale vermogen, ook indien het om ongunstige omgevingsomstandigheden zoals hitte, koude, gebruikshoogte, stoten en trillingen gaat.

Toekomstbestendige communicatie

.De Wago voeding Pro 2 is zo gebouwd dat je de belangrijkste bedrijfsstatus direct op locatie kunt aflezen of via een communicatiemodule andere waardevolle gegevens kunt ontvangen. Via de geïntegreerde interface worden de voedingen nauwkeurig ingesteld op de eisen van de applicatie. Parameters zoals uitgangsspanning en gedrag bij overbelasting worden comfortabel via de software geconfigureerd. De optioneel insteekbare communicatiemodules zorgen voor een continue uitwisseling van gegevens. Dankzij de monitoringfuncties kunnen de actuele gegevens van de voeding te allen tijde opgeroepen en bekeken worden. Storingen worden bovendien duidelijk gesignaleerd en maken zo een onderbrekingsvrije bewaking van de applicaties mogelijk. De gebruikers kunnen hierbij kiezen via welke interface de Pro 2 aangesloten dient te worden. 

Meer weten over de Wago voeding Pro 2 of direct bestellen?