Nieuws

WAGO: de toekomst vormgeven met automatisering zonder grenzen

WAGO automatiseren
WAGO: de toekomst vormgeven met automatisering zonder grenzen
De digitalisering biedt bedrijven een uitgelezen kans om de toekomst succesvol vorm te geven. De digitale transformatie kent echter ook een aantal uitdagingen: netwerkvorming, analyse, verhoging van de productiviteit en nieuwe bedrijfsmodellen.

Modulaire software

WAGO logoDe digitalisering biedt bedrijven een uitgelezen kans om de toekomst succesvol vorm te geven. De digitale transformatie kent echter ook een aantal uitdagingen: netwerkvorming, analyse, verhoging van de productiviteit en nieuwe bedrijfsmodellen zijn onderwerpen die in beschouwing moeten worden genomen. Bedrijven hebben voor hun individuele behoeften op maat gesneden oplossingen nodig. WAGO biedt daarom individuele en aanpasbare oplossingen in plaats van kant-en-klare producten. Dit is terug te vinden in onder andere hun Modulaire software, WAGO Cloud, Cyber Security & Connectivity Hero.

Ervaar de mogelijkheden van WAGO's open automatiseringsplatformen. Of jij jezelf nu het meest thuis voelt in de wereld van PLC-programmering of embedded programmering: bij WAGO kan je jouw favoriete softwaretools en programmeertalen gebruiken, omdat ze het beste van beide werelden combineren. WAGO biedt jou flexibiliteit en onafhankelijkheid, evenals de mogelijkheid om automatiserings- en IT-oplossingen op één platform te implementeren.

WAGO Cloud

Met de WAGO Cloud wordt de mogelijkheid geboden om gegevens van verschillende machines en installaties centraal op te slaan en deze te analyseren. Bovendien kunnen controllers van WAGO, inclusief gegevens en bijbehorende applicaties, worden beheerd en bewaakt. De WAGO Cloud is dankzij de intuïtieve en gebruikersvriendelijke bediening ontwikkeld voor gebruikers zonder diepgaande IT-kennis!

Cyber Security

Dankzij de digitalisering, en de Cloud, zijn de gegevens van jouw machines, installaties en gebouwen wereldwijd beschikbaar. Om de veiligheid en de integriteit van jouw gegevens te waarborgen, moeten deze bij de toegang via het web en bij datatransfers goed bescherm worden. Met de WAGO-controllers PFC100 en PFC200 is een goede bescherming altijd gegarandeerd.

De controllers PFC100 en PFC200 van WAGO coderen namelijk de gegevens direct in de controller en dragen deze vervolgens via IPsec of OpenVPN-verbindingen over aan de Cloud. De machinegegevens zijn dus optimaal bescherm tegen ongewenste toegang!

Connectivity Hero

De WAGO-controllers en veldbuscouplers kunnen volledig onafhankelijk worden geautomatiseerd, aangezien alle gangbare veldbus- en Ethernet-protocollen ondersteund worden. Dit betekent dat er gebruik gemaakt kan worden van bestaande protocollen, maar er ook een probleemloos gewisseld kan worden van protocol. In combinatie met onze I/O-systemen wordt de flexibiliteit behouden: met meer dan 500 verschillende I/O modules zijn er veelzijdige mogelijkheden; van de eenvoudige digitale en analoge verwerking van signalen tot branche specifieke communicatiemogelijkheden.

Door deze, en vele andere mogelijkheden, ondersteunt WAGO jou naar de digitale toekomst.

Bekijk de PFC100 en PFC200 controllers in onze portal!