Nieuws

VX sokkel plint systeem van Rittal

Header sokkel plint systeem (1)
VX sokkel plint systeem van Rittal
Duik in de wereld van het VX sokkel plint systeem – een opvolger die jouw kastopstelling naar een hoger niveau tilt. Meer stabiliteit, maar ook een vlekkeloze installatie.

RittalDuik in de wereld van het VX sokkel plint systeem – een opvolger die jouw kastopstelling naar een hoger niveau tilt. Meer stabiliteit, maar ook een vlekkeloze installatie. Rittal streeft ernaar zijn producten voortdurend te verfijnen en te verbeteren. Als onderdeel van dit proces is het VX sokkel plint systeem opnieuw ontworpen en per 2024 verkrijgbaar zijn.

Stel je voor: een sokkelsysteem dat niet alleen stabiliteit biedt, maar ook jouw werkruimte transformeert. Het VX sokkel plint systeem, samengesteld met de beste eigenschappen van Rittal-sokkels, overtreft alle verwachtingen. 

Innovatief ontwerp

Dit systeem gaat verder dan alleen een stabiele plint; het omarmt de volledige ruimte onder de kast, waardoor je niet alleen een solide basis krijgt, maar ook een veelzijdige ruimte voor het beheren en leiden van kabels van kast naar kast. 

Binnen de leveringsdoos vind je een slim ontworpen sokkelhoekstuk met voor gemonteerde voorplinten en aparte zijpanelen. Dit innovatieve ontwerp maakt een snelle montage mogelijk, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. 

De voordelen

  • Alle functies van het huidige VX-sokkelsysteem blijven behouden, inclusief centreerhulp VX frame op de plint, interieur installatie met VX accessoires, plint bevestiging aan de voorzijde en voorgemonteerde plint.
  • Hoge stabiliteit, vergelijkbaar met de TS-sokkel.
  • Koppelmogelijkheden tussen gekoppelde VX kastsystemen zonder gaten tussen de plintsystemen. Flexibele montageopties voor zijplinten. 
  • Volledige compatibiliteit met de huidige reeks Rittal kastsystemen, waaronder VX25, VX IT, VX SE, TS, TS IT, TP, CX, PC, IW en TX. 
     

Het VX sokkel plint systeem is dan alleen een sokkelsysteem; het is de toekomst van jouw kasttoepassingen. Ontdek het VX-sokkelsysteem vandaag nog en ervaar de revolutie in stabiliteit, installatiegemak en tijdsbesparing. 

Bekijk de flyer 

Meer weten over het VX sokkel plint systeem?