Nieuws

Voedselverwerkende installaties van Danfoss Drives

Danfoss - Food & Beverage
Danfoss - Food & Beverage
Voedselverwerkende installaties van Danfoss Drives
Om te kunnen voldoen aan de vraag naar voedsel voor een steeds groeiende bevolking, moeten producenten leren hoe ze meer kunnen doen met minder.

Danfoss logoOm te kunnen voldoen aan de vraag naar voedsel voor een steeds groeiende bevolking, moeten producenten leren hoe ze meer kunnen doen met minder. Maar hoe kan jij jouw productieproces transformeren zonder concessies te doen aan de kwaliteit en zonder een toename van OPEX en CAPEX?

Om verder te komen, moeten we vooruitkijken

Om in de huidige wereld succesvol te zijn, heb je een voedselverwerkende installatie nodig die altijd en op elk moment kan worden opgeschaald- snel en efficiënt. Dit kan met behulp van frequentieregelaars gecombineerd met sensortechnologie en voorspellend onderhoud. Daarom heeft Danfoss ervoor gekozen dat hun krachtige, intelligente en uiterst compacte frequentieregelaars nauwkeurig kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoefte - ongeacht jouw werkgebied.

Danfoss - Food & Beverage
Danfoss - Food & Beverage

Ben jij klaar voor de 60% toename van de voedselproductie die nodig is voor de verwachte bevolkingsgroei?

Flexibiliteit is de verbindende factor in de frequentieregelaars van Danfoss. Door te focussen op motoronafhankelijkheid, helpen zij jou om jouw voorraad reserveonderdelen te beperken, de training van medewerkers te vereenvoudigen en de onderhoudsprocedure te stroomlijnen. Nog belangrijker is misschien wel dat je exact die componenten kunt selecteren die je nodig hebt om jouw installatie optimaal te laten presteren, zonder enige concessie te doen.

Kan je iets doen om 33% voedselverlies tijdens de productie te voorkomen?

Stel je het eens voor: een frequentieregelaar die gegevens in realtime kan verwerken, opslaan en analyseren, terwijl jij jouw apparatuur heel gemakkelijk kan monitoren. Dankzij de geïntegreerde intelligente sensoren bieden Danfoss' frequentieregelaars jou de mogelijkheid om processen op afstand en beveiligd aan te sturen - op elk gewenst moment. Dit zorgt voor een systeem dat in staat is om verlies bij elke stap te minimaliseren.

Danfoss - Food & Beverage
Danfoss - Food & Beverage
Danfoss - Food & Beverage
Danfoss - Food & Beverage

Wil jij iets doen om de geschatte energieverspilling van 38% tijdens de voedselproductie te verlagen?

Het hebben van de juiste technologie is belangrijk. Maar dan moet die wel optimaal worden benut. Met DrivePro profiteer je van een 24/7 service platform dat jou ondersteunt gedurende het volledige traject: van specificatie tot deskundige aftersales ondersteuning. Danfoss maakt het jou nog makkelijker om jouw toeleveringsketen te optimaliseren, zodat je geen voedsel of energie verspilt.

Ben jij voorbereid op een prijsstijging van 11% voor voedingsproducten in de komende vijf jaar?

Met de juiste frequentieregelaars ben je helemaal gereed voor Industry 4.0. Op basis van realtime gegevens en predictive- en condition-based monitoring, bieden de frequentieregelaars van Danfoss jou een grondig inzicht in jouw apparatuur. Zo kan je voorspellen wanneer uitdagingen zich zullen voordoen, kan je onderhoud plannen wanneer het jou het beste uitkomt en minimaliseer je stilstand. En dat betekent dat je jouw productieproces kan optimaliseren en al jouw ingrediënten optimaal kan benutten.

Danfoss - Food & Beverage
Danfoss - Food & Beverage

Meer weten over de frequentieregelaars van Danfoss?