Nieuws

Voedselverwerkende installaties met aandrijving door Danfoss Drives

Danfoss voedselverwerken
Voedselverwerkende installaties met Danfoss Drives
Om in de huidige wereld succesvol te zijn, heb je een voedsel- of drankverwerkende installatie nodig die altijd en op elk moment kan worden opgeschaald - snel en efficiënt. Dit is mogelijk met behulp van frequentieregelaars van Danfoss.

DanfossVooruitkijken om verder te komen

Om in de huidige wereld succesvol te zijn, heb je een voedsel- of drankverwerkende installatie nodig die altijd en op elk moment kan worden opgeschaald - snel en efficiënt. Met behulp van frequentieregelaars gecombineerd met sensortechnologie en voorspellend onderhoud. Daarom heeft Danfoss ervoor gezorgd dat hun krachtige, intelligente en uiterst compacte frequentieregelaars nauwkeurig kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, ongeacht het werkgebied.

Hoe bespaar je 50% op energieverbruik?

Met de juiste frequentieregelaars ben je helemaal gereed voor Industry 4.0. Op basis van realtime gegevens en predictive en condition-based monitoring bieden de frequentieregelaars van Danfoss je een grondig inzicht in jouw apparatuur, zodat je kan voorspellen wanneer uitdagingen zich zullen voordoen. Daardoor kan je onderhoud plannen wanneer het jou het beste uitkomt en minimaliseer je stilstand. Dit betekent dat je jouw productieproces kan optimaliseren en al jouw ingrediënten optimaal kan benutten.

Danfoss Drives

Kan je iets doen om 33% voedselverlies tijdens de productie te voorkomen?

Stel je het eens voor: een frequentieregelaar die gegevens in realtime kan verwerken, opslaan en analyseren, terwijl je jouw apparatuur heel gemakkelijk kan monitoren. Dankzij de geïntegreerde intelligente sensoren bieden onze frequentieregelaars jou de mogelijkheid om processen op afstand en beveiligd aan te sturen, op elk gewenst moment. Voor een systeem dat in staat is om verlies bij elke stap te minimaliseren.

Wil je iets doen om de geschatte energieverspilling van 38% tijdens de voedselproductie te verlagen?

Het hebben van de juiste technologie is belangrijk. Maar dan moet die wel optimaal worden benut. Met DrivePro® profiteer je van een 24/7 serviceplatform dat je ondersteunt gedurende het volledige traject: van specificatie tot deskundige aftersales ondersteuning. Met één aanspreekpunt wordt het voor jou nog gemakkelijker om jouw volledige toeleveringsketen te optimaliseren, zodat je geen voedsel of energie verspilt.

Ben je klaar voor de 60% toename van de voedselproductie die nodig is voor de verwachte bevolkingsgroei?

Flexibiliteit is de verbindende factor bij de frequentieregelaars van Danfoss. Door te focussen op motorafhankelijkheid, helpt Danfoss je om jouw voorraad reserveonderdelen te beperken, de training van medewerkers te vereenvoudigen en de onderhoudsprocedures te stroomlijnen. Nog belangrijker is misschien wel dat je exact die componenten kunt selecteren die je nodig hebt om jouw installatie optimaal te laten presteren - zonder enige concessies te doen.

Wil je meer weten over de frequentieregelaars van Danfoss?