Nieuws

Vernieuwde Track & Trace-functie Van Egmond Groep Portal

De nieuwe Track & Trace- functie is nu geïntegreerd in onze Portal. Dit levert het u op. 

 

 

Vernieuwde Track & Trace-functie Van Egmond Groep Portal
Wij zijn continu bezig met het verbeteren en toevoegen van functies aan onze Portal. Hierbij is nu ook de nieuwe Track & Trace- functie toegevoegd aan onze Portal. Bekijk nu wat dit voor u kan betekenen.

Al geruime tijd wordt er bij de levering van goederen door Van Egmond Groep niet meer op pakbon getekend voor ontvangst, maar wordt dit gedaan middels een app op een smartphone, waarbij ook de naam van de ontvanger wordt ingegeven. Ook kunnen er foto's gemaakt worden van de geleverde goederen op locatie (indien gewenst) en wordt de handtekening digitaal vastgelegd. Vanaf 25 oktober a.s. kunt u deze gegevens kort na de levering online inzien via de Van Egmond Groep Portal. Ook wordt aangegeven uit hoeveel colli de zending bestaat.

Per zending worden de volgende statussen aangegeven:

U kunt er ook voor kiezen om via E-mail op de hoogte te blijven van de zending. Deze instelling kunt u vanaf 25 oktober zelf doen in onze Portal. U ontvangt dan de informatie van de zendingen voor uw bedrijf op uw eigen mailadres.

Heeft u geen toegang tot de Track & Trace-gegevens?

Het mogen inzien van Track & Trace-gegevens is een recht die door de hoofdgebruiker van de Van Egmond Groep Portal binnen uw bedrijf voor u kan worden in- of uitgeschakeld. Neem daarom contact op met deze persoon wanneer u deze gegevens wilt kunnen inzien.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw eigen contactpersoon bij Van Egmond Groep of de afdeling Verkoop van uw vestiging.