Nieuws

Verbind sneller met de nieuwe SNAP IN-aansluittechniek van Weidmüller

Weidmuller snap in
De nieuwe SNAP IN-aansluittechniek van Weidmüller
Met SNAP IN kunnen installatie- en onderhoudswerkzaamheden net zo snel worden uitgevoerd als het knippen van je vingers. De nieuwe verbinding is in principe net zo eenvoudig als het gebruik ervan.

WeidmullerZo snel als het knippen van je vingers!

Met SNAP IN kunnen installatie- en onderhoudswerkzaamheden net zo snel worden uitgevoerd als het knippen van je vingers. De nieuwe verbinding is in principe net zo eenvoudig als het gebruik ervan. De gestripte geleider wordt direct in open aansluitpunten gestoken en klikt met een hoorbare klik op zijn plaats. Het is net zo snel andersom. Door eenvoudig op de drukker te drukken, kan de drukker het verbindingspunt weer openen en de aangesloten geleider verwijderen.

Je voordelen in één opslag:

Eenvoudig

Materiaal besparende bedrading zonder gereedschap en tijdrovend krimpen van adereindhulzen

Snel

Dankzij het unieke "muizenval-principe" wordt de SNAP IN-verbinding in recordtijd tot stand gebracht

Veilig

Beveiliging die je kan horen! Een hoorbaar "klik"-geluid duidt op een beveiligde verbinding

Economisch

Aanzienlijke versnelling van de installatie- en onderhoudsprocessen door middel van geminimaliseerde tijd en materiële uitgaven

Ready-to-robot

Met de innovatie SNAP IN-aansluiting kunnen volledig geautomatiseerde bedradingsprocessen werkelijkheid worden

Gemakkelijk

Geïntegreerd testpunt en drukker om het aansluitpunt te openen voor gemakkelijk onderhoud en herbedrading

SNAP IN naar de toekomst met Klippon® Connect:

Geautomatiseerde montage van rails

Met geautomatiseerde productieprocessen kunnen fouten worden vermeden, werkstromen worden versneld en kosten worden verlaagd. Dit werkt het best met oplossingen die op elkaar zijn afgestemd en tot in de kleinste details zijn uitgedacht. De contouren van de nieuwe SNAP IN A-serie aansluitklemmen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk door industriële robots kunnen worden vastgegrepen en gemonteerd. Dit betekent dat er vandaag de dag geen belemmering is voor geautomatiseerde assemblage.

Geautomatisseerde etikettering

Het markeren van aansluitklemmen is gewoonlijk een tijdrovend proces met een hoog foutenrisico. SNAP IN A-serie aansluitklemmen is daarom geoptimalisseerd voor volledig geautomatiseerde lasermarkering, wat tijd bespaart tot wel 90%. De Klippon® Automated RailLaser, in combinatie met de Weidmüller Configurator (WMC), bereikt maximale markeerkwaliteit en foutbestendigheid.

Weidmüller - SNAP IN

Geautomatiseerde bedradig

Volle orderboeken en een groeiend gebrek aan geschoolde arbeidskrachten stimuleren digitalisering en automatisering in de schakelkastproductie. Daarom zijn Klippon® Connect SNAP IN aansluitklemmen reeds voorbereid op de automatiseringsprocessen van morgen. De eenvoudige en veilige behandeling van SNAP IN technologie vergemakkelijkt het gebruik van geautomatiseerde bedradingsprocessen en verhindert onjuiste bedrading. De ondernemingen Weidmüller, Komax, Zuken en Armbruster Engineering hebben het initiatief SMART CABINET BUILDING gelanceerd om een toekomstbestendig geautomatiseerd kastenbouwproces mogelijk te maken.

Meer weten over de SNAP IN-serie van Weidmüller?