Nieuws

Veiligheidsrelais op maat met de Pilz myPNOZ

.
.
Veiligheidsrelais op maat met de Pilz myPNOZ
Pilz heeft met myPNOZ een modulaire veiligheidsrelais ontwikkeld voor de bewaking van meerdere veiligheidsfuncties op maat. Bij Van Egmond Groep is het mogelijk om je eigen veiligheidsrelais individueel samen te stellen.

.Pilz heeft de modulaire veiligheidsrelais myPNOZ ontwikkeld voor de bewaking van meerdere veiligheidsfuncties op maat. Bij Van Egmond Groep is het mogelijk om je eigen veiligheidsrelais individueel samen te stellen met alleen de functies die je echt nodig hebt.

Scala aan mogelijkheden
Dankzij de modulaire opbouw kan het veiligheidsrelais myPNOZ worden gebruikt op een groot aantal verschillende machines en installaties en is het ideaal voor gebruik in kleine tot middelgrote toepassingen met een lage tot gemiddelde complexiteit. Wanneer jouw toepassing verandert of wanneer beveiligingsfuncties worden toegevoegd, kan myPNOZ eenvoudig en ongecompliceerd gewijzigd of uitgebreid worden.

Individueel samen te stellen modules
MyPNOZ bewaakt verschillende veiligheidsfuncties zoals noodstop, beschermende deuren, lichtschermen, tweehanden- (IIIA/C) of toestemmingsknoppen en kan worden gebruikt om 2 tot maximaal 16 veilige ingangsfuncties te bewaken. Het relais bestaat uit verschillende vrij te combineren moduletypes (in-/uitgangen) die individueel kunnen worden samengesteld. Daarnaast biedt myPNOZ de mogelijkheid om meerdere onafhankelijke beveiligingszones binnen een systeem te vormen én de mogelijkheid voor EN/OF-koppeling van veiligheidsfuncties.

Waarom myPNOZ?

  • Betaal alleen voor de functies die je echt nodig hebt
  • Geen programmeerkennis vereist
  • Snelle en eenvoudige installatie en inbedrijfstelling
  • Uitwisseling en uitbreiding van modules mogelijk in ingebouwde toestand
  • Smalle bouwbreedte
.
.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw toepassing?