Nieuws

Van Egmond Groep officieel Siemens Value Added Reseller

Siemens VAR overeenkomst
Siemens VAR overeenkomst
Van Egmond Groep officieel Siemens Value Added Reseller
Het is officieel, de overeenkomst is getekend! Met trots kunnen we melden dat Van Egmond Groep is benoemd tot Siemens’ Value Added Reseller (VAR). We zien de VAR overeenkomst als een mooie vervolgstap op een jarenlang partnerschap met Siemens.

logo siemensHet is officieel, de overeenkomst is getekend! Met trots kunnen we melden dat Van Egmond Groep is benoemd tot Siemens’ Value Added Reseller (VAR). Geert Laseur, Gert Bravenboer en Pim van Os zijn vastgelegd op de foto hierboven na het belangrijke tekenmoment. We zien de VAR-overeenkomst  als een mooie vervolgstap op een jarenlang succesvol partnerschap met Siemens.

Wij denken proactief mee met onze klant om, binnen het Siemens assortiment, tot de beste oplossing te komen die bijdraagt aan het realiseren van hun ondernemingsdoelstellingen, vertelt Geert Laseur, Algemeen Directeur bij Van Egmond Groep.

Siemens Value Added Reseller

Het VAR programma resulteert in een uitbreiding van de expertise van Van Egmond Groep en is toegespitst op deskundigheid, professionaliteit en kwaliteit en vereist technische certificering en systematische kwalificatie. 

Binnen het Siemens VAR programma wordt ingezet op het verder vergroten van kennis en kwaliteit op het gebied van digitalisering, automatisering en technische consultancy. De Van Egmond Groep medewerkers zijn uitgebreid getraind en gecertificeerd.

Toegevoegde waarde

De vergrote kennis op het gebied van het praktisch toepassen van Siemens producten en systemen, stelt Van Egmond Groep in staat om de adviezen die wij bieden naar een nog hoger niveau te tillen. Op deze manier ondersteunen wij onze klanten bij het realiseren van hun ondernemingsdoelstellingen.

Industriële dienstverlening

Van Egmond Groep biedt naast kwalitatieve productoplossingen, meerwaarde in diverse vormen van dienstverlening. Wij hebben de kennis en middelen in huis om de efficiëntie van uw installaties te optimaliseren. Bij de mogelijkheden die Van Egmond Groep biedt op het gebied van industriële dienstverlening kunt u denken aan software- en hardware engineering en specifieke technische opleidingen, zoals vanzelfsprekend helemaal toegespitst op uw wensen en behoeften.

Siemens TIA Selection Tool

Recentelijk hadden we al een primeur met de integratie van de Siemens TIA Selection Tool in de Van Egmond Groep Portal. Hierdoor kunnen complete configuraties slim en eenvoudig  worden samengesteld in de Siemens selectietool en de configuraties kunnen vervolgens direct worden overgenomen in een materiaallijst in de Van Egmond Groep Portal. 

Meer informatie over de TIA Selection Tool vindt u hieronder.

.
.

Over Van Egmond Groep

Van Egmond Groep bestaat uit Van Egmond Elektrogroothandel BV en Van Egmond Industriële Automatisering BV. Met een breed scala aan fabricaten en officiële dealer schappen adviseert en ontzorgt Van Egmond al ruim 80 jaar relaties in industrie,  machine- en panelenbouw.

Van Egmond Industriële Automatisering is actief in alle sectoren van de industrie.
Industriële dienstverlening, Software Engineering, Hardware Engineering en assemblage van energieverdelers zijn daarbij de kernactiviteiten. Aangevuld met onze opleidingstak bieden wij onze industriële klanten een compleet pakket aan diensten. 

Van Egmond Groep is gevestigd in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht.