Nieuws

Update Van Egmond Groep veiligheidsmaatregelen rondom Corona virus

Covid-19
Covid-19
Van Egmond Groep veiligheidsmaatregelen rondom uitbraak Corona-vi
Van Egmond Groep veiligheidsmaatregelen rondom uitbraak Corona-virus

Geachte relatie,

De uitbraak van het Coronavirus houdt ons allemaal bezig en heeft dusdanige vormen aangenomen dat we ook als organisatie serieus kijken naar de manier waarop we met onze klanten en leveranciers samenwerken.

We brengen je middels dit bericht graag op de hoogte van de maatregelen die we hebben getroffen om onze klanten, leveranciers en medewerkers veilig en gezond te houden.

Van Egmond Groep heeft de continuïteit van jouw bedrijfsvoering en het welzijn en de gezondheid van jouw medewerkers hoog in het vaandel staan. We zetten alles in het werk om onze dienstverlening in de ontstane situatie voort te zetten.

We volgen de mededelingen van de overheid en het RIVM op de voet en passen ons beleid hier op aan. We hebben een aantal belangrijke voorzorgsmaatregelen genomen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Als medewerkers symptomen van het virus vertonen worden ze gesommeerd thuis te blijven of worden direct naar huis gestuurd.  

Bereikbaarheid

Verkoop binnendienst:
Je kunt onze collega’s op de bekende en gebruikelijke wijze bereiken via mail en telefoon. In deze periode willen we je vragen zoveel mogelijk digitaal te communiceren.

Verkoop buitendienst:
Onze buitendienst collega’s zullen vanaf 2 juni weer fysieke bezoeken aan klanten brengen. 
Uiteraard respecteren wij hierbij de anderhalve meter afstandsregel, voor jouw en onze veiligheid. Daarnaast zullen wij ervoor zorgen dat onze accountmanagers zijn voorzien van de benodigde materialen om de juiste voorzorgsmaatregelen te kunnen treffen, waaronder een mondkapje, desinfectiemiddel en handschoenen. Zij kunnen dit tevens aan jou ter beschikking stellen tijdens het bezoek. Ze zijn daarnaast uiteraard voor alle vragen mobiel bereikbaar. 

Veiligheidsmaatregelen

Vestigingen:
Onze kantoren zijn weer beperkt geopend voor bezoekers, fysieke bezoeken kunnen op afspraak plaats vinden. De anderhalve meter regel wordt hier strict in acht genomen en we hebben tevens mondkapjes en desinfectiemiddel voor de bezoekers en onze eigen medewerkers beschikbaar.

Trainingen en opleidingen:
Fysieke opleidingen, workshops en trainingen zullen per 8 juni worden hervat. Deze zullen mogelijk in kleinere groepen plaats vinden om de afstandsregels te resepecteren. Mensen die zich hebben ingeschreven voor een opleiding, training of workshop zullen hierover persoonlijk worden geïnformeerd. 

Bezorging:
Onze chauffeurs proberen contact met andere mensen zoveel mogelijk te vermijden. Bij aflevering wordt er een foto gemaakt van de zending en de naam van de ontvanger wordt genoteerd. Er hoeft geen handtekening te worden gezet bij ontvangst van de goederen, om zo ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen. Voor VMI dienstverlening geldt dat we de goederen bij de goederenontvangst zullen afleveren. Lege voorraadbakken kun je klaarzetten op dezelfde locatie zodat we deze op hetzelfde moment mee retour kunnen nemen.

Afhalen goederen:
In Doetinchem bestaat de mogelijkheid tot het afhalen van goederen, mits je deze van tevoren via onze verkoop binnendienst bestelt. Een uur later zullen voorradige materialen voor je klaar liggen bij de afhaalbalie.

In Zaandam en Den Haag bestaat tevens de mogelijkheid tot het afhalen van goederen, mits je deze van tevoren via onze verkoop binnendienst bestelt. De volgende werkdag vanaf 9.00 uur zullen de voorradige materialen voor je klaar liggen bij de balie.

Het is dus tot nader order niet mogelijk om je bestelling op de vestiging zelf door te geven.

Levering goederen:
Op dit moment is onze voorraadpositie zoals gebruikelijk op peil. Op dit moment kunnen we de door u bestelde materialen zoals normaal leveren.
Via onze webshop zijn de voorraden op elk moment inzichtelijk. Indien we concrete informatie hebben dat langere levertermijnen gaan gelden voor bepaalde producten zullen we dit communiceren.

Wij staan voor je klaar!

Ook in deze tijd staat Van Egmond Groep voor je klaar! Met beperkte bezetting op kantoor en vanuit onze home offices zetten wij onze dienstverlening voort.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon. We staan waar mogelijk voor je klaar.

We spreken tevens de wens uit dat de gevolgen van deze uitbraak voor jou en je bedrijf tot een minimum beperkt zullen blijven.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Van Egmond Groep