Nieuws

THERMOMARK GO: de mobiele thermische printer voor coderingen van Phoenix Contact

Phoenix Contact THERMOMARK GO
Phoenix Contact THERMOMARK GO
THERMOMARK GO: de mobiele thermische printer voor coderingen
De nieuwe, handzame thermische printer THERMOMARK GO van Phoenix Contact maakt het mogelijk om flexibel overal en altijd te coderen.

Phoenix Contact THERMOMARK GODe nieuwe, handzame thermische printer THERMOMARK GO van Phoenix Contact maakt het mogelijk om flexibel, overal en altijd te coderen. De aansturing van de mobiele printer vindt plaats via een smart device.

Met de mobiele etiketprinter in combinatie met de MARKING system app, maak je direct ter plaatse industriële markeringen. In de app ontwerp je eenvoudig de markeringen en via deze app bedien je ook de printer.

De aansturing van de printer vindt plaats via draadloze interfaces met een smart device. Hier is een Bluetooth, NFC of een USB-aansluiting mogelijk. De app leidt je visueel en intuïtief door het complete markeringsproces.

De thermische printer biedt talloze toepassingsmogelijkheden; zowel binnen als buiten. Gestanste etiketten en een eindeloze keuze uit materialen zorgen voor veel flexibiliteit. De materialen zijn verkrijgbaar in uniforme cassettesystemen. De maximale printbreedte bedraagt 24 mm, de printresolutie is 203 dpi. De printer, met een gewicht van slechts 600 gram, werkt met de thermotransfer-printtechnologie.

 

 

Phoenix Contact THERMOMARK GO
Phoenix Contact THERMOMARK GO

THERMOMARK GO van Phoenix Contact bekijken?