Nieuws

TeSys D Green van Schneider Electric, de meest energiezuinige contactor op de markt!

Schneider Electric TeSys D Green
Schneider Electric TeSys D Green
TeSys D Green, de meest energiezuinige contactor op de markt!
Met de hoogwaardige TeSys producten van Schneider Electric bent u verzekerd van de meest energiezuinige direct online motorstarters. TeSys D Green is voorzien van een elektrische spoel en andere innovatieve technologieën voor de beste efficiëntie.

logo
Met de hoogwaardige TeSys producten van Schneider Electric bent u verzekerd van de meest energiezuinige direct online motorstarters. TeSys D Green is voorzien van een elektrische spoel en andere innovatieve technologieën voor de beste efficiëntie en de hoogste veiligheid.

Energiebesparing met TeSys D Green

Kiest u voor de TeSys D Green, dan kiest u voor de meest energiezuinige contactor op de markt. Bespaar tot 80% op uw energiekosten met de innovatieve oplossingen van TeSys. Laat uw exacte energiebesparing berekenen en ontvang een gratis sample.

Laat uw besparing berekenen en ontvang
een gratis sample

Bekijk de voordelen

  • Tot 80% minder energieverbruik dankzij een elektrisch geregelde spoel
  • Direct PLC-besturing voor contactoren tot 80A 
  • Constante maak-en verbreektijd ongeacht spanningsfluctuatie 
  • Voorkom micro-onderbrekingen door reductie van contactdender
  • Minder referenties per kaliber dankzij AC-/DC-schakeling 

Bekijk alle TeSys D producten in de
Van Egmond Groep Portal

Green Premium ecolabel

Alle producten in de TeSys D Green reeks zijn voorzien van het duurzame Green Premium ecolabel van Schneider Electric. Daarmee kiest u niet alleen voor de meest energiezuinige contactor, maar ook voor de meest duurzame oplossing. Het Green Premium ecolabel geeft informatie over de ecologische impact van het product, en laat bovendien zien in welke mate het product recyclebaar is.