Nieuws

Snel en gereedschapsvrij montagesysteem voor alle vloerstaande behuizingen

nVent HOFFMAN
Snel en gereedschapsvrij montagesysteem vloerstaande behuizingen
Gekoppelde behuizingsoplossingen van nVent HOFFMAN zijn nu sneller dan ooit tevoren te implementeren. En dat zonder gereedschap!

nvent hoffman logoGekoppelde behuizingsoplossingen van nVent HOFFMAN zijn nu sneller dan ooit tevoren te implementeren. En dat zonder gereedschap! Verkort je montagetijd met minimaal 14 minuten voor elke twee gekoppelde behuizingen.

De nieuwste snelkoppelingsoplossingen van nVent HOFFMAN bieden paneelbouwers een snelle montagemethode dankzij vereenvoudigde montageoplossingen. nVent HOFFMAN's innovatieve koppelbeugels voor vloerstaande behuizingen vereisen geen montagegereedschappen, waardoor snelle montage door één persoon mogelijk is. Daarnaast is de CLICK-IN-technologie getest volgens de strengste normen voor het laad- en hefvermogen en de trillingsbestendigheid.

Snelkoppelingsbeugels

De CCI- en CCM-koppelbeugels brengen gebruiksgemak en montagesnelheid naar een heel nieuw niveau.

Snelkoppelingsbeugels nVent HOFFMAN

Profielsysteem

Het CLPF-profielsysteem wordt geleverd met de bevestigingsbeugels voorgemonteerd in het profiel.

Profielsysteem nVent HOFFMAN

Bevestiging van zijpanelen met nieuwe gepatenteerde houder

nVent HOFFMAN's zijpanelen voor de reeks vloerstaande behuizingen, inclusief SPM/SPMS, zorgt voor bescherming. Hierdoor werken elektrische componenten zonder verstoringen en is personeel beschermd tegen ongevallen.

Er is een nieuwe gepatenteerde houder geïntroduceerd om montage van deze panelen nog gemakkelijker te maken. De nieuwe houders vervangen de kooimoeren om een snellere montage van een zijpaneel door één persoon mogelijk te maken. Deze nieuwe bevestigingsmethode is een standaardvoorziening op zijpanelen van plaatstaal, roestvast staal en aluminium voor combineerbare vloerstaande behuizingen.

Bevestiging van zijpanelen met nieuwe gepatenteerde houder

Montagevulplaat

De MPF-vulplaat is een vlak montageoppervlak waarmee een continu montageoppervlak voor gekoppelde combineerbare vloerstaande behuizingen mogelijk wordt gemaakt.

Montagevulplaat nVent Hoffman

Meer weten over de oplossingen van nVent HOFFMAN?