Blog
Valentijn header
Smart Industry Platform: verkrijg meer informatie
Wanneer je bezig bent met het doorvoeren van ontwikkelingen en verbeteringen binnen je organisatie, wil je genoeg informatie hebben om de juiste beslissingen te nemen.

Wanneer je bezig bent met het doorvoeren van ontwikkelingen en verbeteringen binnen je organisatie, wil je genoeg informatie hebben om de juiste beslissingen te nemen. Door de digitalisering van industriële automatisering, wordt het steeds gemakkelijk om data te verkrijgen uit jouw processen en besturingen. Dit noemen wij Smart Industry, of Industrial Internet of Things (IIoT), omdat apparaten en informatiesystemen allemaal met elkaar verbonden moeten zijn. Ons Smart Industry Platform biedt hierin een oplossing voor jou.

Het Smart Industry Platform van Van Egmond Groep

Ons software-engineering team heeft software ontwikkeld voor het aansturen en inzichtelijk maken van besturingen en processen. Om nog beter te kunnen kijken naar de efficiëntie van machines, hebben zij als vervolg hierop een software-tool ontwikkeld. Deze tool noemen wij het Smart Industry Platform. Deze tool leest de data van de machines uit, visualiseert deze en geeft deze vervolgens weer in een rapportage.

Het Smart Industry Platform biedt de mogelijkheid om van elke machine onafhankelijk te zien of deze in productie is, welke snelheid de machine heeft en wat het verbruik is.

Wat biedt het platform?

Het slimme en flexibele platform biedt de volgende functionaliteiten.

  • Lijnmonitoring: het monitoren, visualiseren, alarmeren en datalogging;
  • Overall Equipment Effectiveness (OEE): het meten, rapporteren en optimaliseren van de efficiëntie van machines en productieprocessen;
  • Connectiviteit met PLC’s, SCADA, sensoren en bovenliggende systemen, zoals ERP-systemen en applicaties;
  • Data-analyse mogelijkheden;
  • Predictive maintenance.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de voordelen en mogelijkheden van het Smart Industry Platform? Of wil je meer uit je bestaande industriële automatisering halen en deze upgraden? Neem gemakkelijk contact met ons op! Onze collega’s staan klaar om je verder te helpen.

Neem contact op