Nieuws

Siemens breidt haar portfolio van signaalzuilen uit met de Sirius 8WD46

Sirius 8WD46
De  Sirius 8WD46 signaleerzuil biedt hoge systeembeschikbaarheid
De flexibele Sirius 8WD46 signaleerzuil biedt hoge systeembeschikbaarheid en efficiënte engineering. Daarnaast heeft de zuil een modern industrieel en bovendien robuust ontwerp.

SiemensDe flexibele Sirius 8WD46 signaleerzuil biedt hoge systeembeschikbaarheid en efficiënte engineering. Elk segment is individueel configureerbaar en dankzij standaard geïntegreerde elektronische configureerbaarheid bijzonder eenvoudig aan te passen aan individuele toepassingswensen.

Modern, industrieel en robuust

De signaalzuilen combineren een modern industrieel ontwerp en robuustheid voor zowel binnen- als buitentoepassingen en zorgen voor betrouwbare signalering van verschillende bedrijfstoestanden. Hiervoor bieden ze een compleet aanbod aan signaleringsniveaus en functies. 

Sirius 8Wd46

 

Incidenten sneller herkennen

Naast individuele instellingen kunnen gebruikers voorgeprogrammeerde modi instellen, zoals een variabel vulniveau of signalering over het hele oppervlak. Een duidelijke en eenduidige signalering maakt toepassingen niet alleen veiliger; gebruikers herkennen incidenten ook sneller en kunnen potentiële problemen tijdig oplossen. Dit vermindert de reactie-, wachttijden en stilstand aanzienlijk. Doordat kolommen voorgemonteerd zijn, profiteren gebruikers ook van een vereenvoudigd bestelproces. 

 

Highlights in één oogopslag

  • Efficiënte engineering door middel van elektronische configuratie 
  • Optimale communicatie en verbinding door optionele digitale interface (IO-Link) en integratie in TIA Portal
  • Flexibiliteit in applicatieprocessen dankzij de verschillende signaleringsmodi
  • Acht varianten (4 x USB, 4 x IO-Link) met 9 of 15 LED-segmenten en met of zonder akoestische module
  • Beschermingsklasse: IP66 / IP69K / NEMA4, 4X, 12 en 13 

Wil je meer weten over de signaalzuilen van Siemens?