Nieuws

Schneider Electric introduceert mySchneider: online selfservice portaal voor machinebouwers

mySchneider Schneider Electric
mySchneider Schneider Electric
mySchneider: online selfservice portaal voor machinebouwers
Schneider Electric introduceert mySchneider voor machinebouwers: een online portaal voor zakelijke partners die actief zijn in de machinebouw en industriële automatisering.

logo SESchneider Electric introduceert mySchneider voor machinebouwers: een online portaal voor zakelijke partners die actief zijn in de machinebouw en industriële automatisering. Met dit nieuwe platform biedt Schneider Electric partners een vereenvoudigde en gepersonaliseerde digitale ervaring afgestemd op hun persoonlijke profiel en voorkeuren. mySchneider biedt toegang tot de meeste relevante informatie, tools en trainingen en combineert verschillende diensten van Schneider Electric op één enkele platform.

Informatie afgestemd op persoonlijk profiel en voorkeuren

De meeste informatie die machinebouwers nodig hebben, is al beschikbaar op de website van Schneider Electric. Door de grote hoeveelheid aan informatie vindt de machinebouwer niet altijd direct de informatie die hij nodig heeft, met verlies van kostbare tijd als gevolg. mySchneider verzamelt alle informatie die relevant is voor machinebouwers, aangevuld met diverse handige tools, trainingen en zakelijke diensten. Machinebouwers blijven op deze manier geïnformeerd over belangrijke onderwerpen, zoals het laatste nieuws, relevante trends en informatie over nieuwe introducties en uitfaseringen.

mySchneider
mySchneider

Ondersteuning op het vlak van techniek, verkoop en marketing

Via de mySchneider homepage hebben machinebouwers online toegang tot de uitgebreide ondersteuning van Schneider Electric op het vlak van techniek, verkoop en marketing:

  • Toegang tot productcatalogi en brochures, technische documentatie en software. Ook kunnen machinebouwers op mySchneider terecht voor handleidingen, praktische tips en instructievideo's.
  • Het vinden, selecteren en configureren van producten van Schneider Electric is eenvoudiger dan ooit dankzij de handige producten selector en een uitgebreid aanbod aan configuratoren
  • Aanmelden voor technische trainingen, online cursussen en live events kan direct via mySchneider. Machinebouwers kunnen opnames van webinars terugkijken wanneer het hen uitkomt.
  • Geregistreerde mySchneider gebruikers profiteren van exclusieve voordelen, zoals speciale promoties, gratis product samples, live demonstraties op locatie of uitgebreid technisch advies.

Het aanmelden voor mySchneider is gratis. Nieuwe gebruikers hoeven zich slechts eenmalig te registeren.

Registreer

Bekijk de producten van Schneider Electric in onze Portal.