Nieuws

Schneider Electric introduceert een ledblok voor alle kleuren

Schneider Eletric
Schneider Electric introduceert een ledblok voor alle kleuren
Dankzij één uniek universeel ledblok voor alle kleuren, wordt het ontwerp en de montage van jouw bedieningspaneel een stuk makkelijker.

Schneider ElectricNooit meer montagefouten maken met de juiste kleur ledblokjes en lenzen? Dat kan, met het Harmony Universeel ledblokje van Schneider Electric. Een nieuwe technologie maakt het mogelijk om met één universeel ledblokje alle gewenste kleuren op jouw bedieningspaneel te hebben. 

Bekijk de flyer

Schneider Electric Harmony ledblokje

Vereenvoudiging van verlichte producten in de metalen- en kunststofreeks 

Dankzij één uniek universeel ledblok voor alle kleuren, wordt het ontwerp en de montage van jouw bedieningspaneel een stuk makkelijker. Daarnaast zal het universele ledblokje het gehele Harmony portfolio uitdunnen en kun je met minder referenties toch de gewenste kleuren voeren op jouw machines, panelen en bedieningskasten. Daarnaast ga je ook besparen op voorraadkosten, omdat er simpelweg minder voorraad van verschillende referenties nodig is. 

De voordelen van het Harmony universele ledblok op een rijtje

Eenvoudiger ontwerp

  • Een uniek en universeel ledblokje vervangt de 6 afzonderlijk gekleurde ledblokken van de Hamony XB4/XB5 reeks. Dat vereenvoudigt de implementatie tijdens het ontwerp.

Lagere voorraad

  • Dankzij het nieuwe ontwerp van witte universele ledblokken kunnen partners hun voorraad van ledblokken vereenvoudigen, door het aantal referenties terug te brengen van 6 naar 1 - tot 79% minder ledblok referenties. 

Verbeterde kleurverzadiging

  • Verbeterde kleurintensiteit en vermindering van vlekeffecten zorgen voor een betere functionele visualisatie wanneer jouw verlichte drukknop, keuzeschakelaar en signaallampje aan of uit staat. 
Infographic

 

Meer weten over de ledblokken van Schneider Electric?