Nieuws

Schijn licht met de verlichtingssystemen voor behuizingen van nVent Hoffman

nVent Hoffman
De verlichtingssystemen voor behuizingen van nVent Hoffman
nVent blijft het nVent Hoffamn ledlicht assortiment upgraden om te voorzien in de behoeften van de klant. de EL led-kastverlichting is het nieuwste product dat speciaal is gemaakt om nVent Hoffman behuizingen te verlichten.

nVentnVent blijft het nVent Hoffman ledlicht assortiment upgraden om te voorzien in de behoeften van de klant. De EL led-kastverlichting is het nieuwste product dat speciaal is gemaakt om nVent Hoffman behuizingen te verlichten.

Belangrijkste voordelen

nVent Hoffman

Kortere montagetijd

Dankzij de geïntegreerde snelkoppeling kan de verlichting zonder gereedschap overal worden aangebracht in het gatenpatroon van 25 mm van de profielen in modulaire behuizingen. De invoer, de bedradingsdoorvoer en de aansluiting van de deurschakelaar zijn gebaseerd op een plug-and-play-systeem, wat tijd bespaart.

Flexibele montage

De verlichting kan met schroeven op de behuizing worden bevestigd of op elk vlak stalen oppervlak worden bevestigd met de optionele magneetkits.

nVent Hoffman
nVent Hoffman

Uitgebreide reeks uitvoeringen

Uitvoeringen met de geïntegreerde bewegingsmelder maken een externe deurschakelaar overbodig. Uitvoeringen met een geïntegreerde aansluiting maken het mogelijk elektrische apparaten aan te sluiten wanneer dit nodig is voor onderhoud.

De nieuwe verlichting is bijgewerkt met een grotere lichtsterkte en kan wereldwijd worden gebruikt dankzij de functie voor meerdere spanningen van 100-240 V (AC) 50/60 Hz. Modellen voor 24 V (DC) zijn ook leverbaar.

Wil je de producten van nVent Hoffman bekijken?