Nieuws

Schakelende voedingen van Weidmüller: universeel gebruik voor alle toepassingen

Weidmuller powermanagement schakelende voedingen
Schakelende voedingen van Weidmüller
Zowel bij 24 uur per dag productie-installaties en toepassingen met de hoogste veiligheidseisen, als bij eenvoudidge toepassingen in de seriemarige machinebouw, zijn drie doorslaggevende factoren van bijzonder belang voor rentabiliteit.

WeidmullerZowel bij 24 uur per dag productie-installaties en toepassingen met de hoogste veiligheidseisen, als bij eenvoudige toepassingen in de seriematige machinebouw, zijn drie doorslaggevende factoren van bijzonder belang voor rentabiliteit. Deze factoren zijn: de beschikbaarheid van de installatie, de onderhoudskosten en de energiebehoefte. De eisen die aan schakelende voedingen worden gesteld zijn dan ook hoog. Bij de keuze van de juiste stroomvoorziening moet dan ook bijzondere aandacht worden besteed aan de levensduur, energie-effciëntie en betrouwbaarheid. Hoewel ruimtebesparende oplossingen steeds meer voor de hand liggen door het steeds grotere aantal functies, speelt ook de mogelijkheid tot communicatie een steeds doorslaggevendere rol. De schakelende voedingen van Weidmüller voldoen aan al deze productvereisten en zorgen ervoor dat jouw bedrijf zowel efficiënt als concurrerend blijft.

De schakelende voedingen van Weidmüller in de drie prestatieklassen PROtop, PROmax en PRObas bieden een hoge mate van veiligheid en zijn gemakkelijk bestand tegen zware industriële omgevingen. Met verschillende oplossingen kan er worden voldoen aan jouw eisen op het gebied van ruimte, duurzaamheid, digitale integratie en betrouwbaarheid in besturingssystemen. Van innovatief tot bijzonder kracht of zuinig - onder de schakelende voedingen van Weidmüller vind je zeker de juiste oplossing voor jouw behoeften!

  • Kan veilig worden gebruikt in verschillende omgevingen
  • Internationale goedkeuringen
  • PROtop - communicatieve voedingen

Wil je meer weten over deze schakelende voedingen?