Nieuws

Van Egmond Groep en Fluke gaan samenwerking aan op het gebied van meetinstrumenten

Fluke assortiment 2020
Fluke assortiment 2020
Van Egmond Groep en Fluke gaan samenwerking aan
In oktober 2020 zijn Fluke en Van Egmond Groep een samenwerking aangegaan op het gebied van meetinstrumenten voor de industrie en energiedistributie.

Fluke logoIn oktober 2020 zijn Fluke en Van Egmond Groep een samenwerking aangegaan op het gebied van meetinstrumenten voor de industrie en energiedistributie. De voorraad van Fluke oplossingen bij Van Egmond Groep is sterk uitgebreid, zodat de hardlopers binnen het productportfolio van Fluke direct uit voorraad leverbaar zijn.

‘’We zijn trots om het officiële dealerschap met Fluke aan ons leveringsprogramma toe te voegen. Hierdoor kunnen wij onze relaties advies en oplossingen bieden op het gebied van metingen van elektrische-, power quality en andere grootheden.’’ – Hans de Croon, Directeur Business Development & Marketing bij Van Egmond Groep

Een greep uit het productportfolio

Binnen de portal van Van Egmond Groep zijn onder andere onderstaande oplossingen verkrijgbaar:

 • Basis test- en meetproducten, zoals multimeters, stroomtangen en elektrische testers;
 • NEN1010/NEN3140 producten, zoals installatietesters en apparatentesters;
 • Thermografie;
 • Tools voor energiemetingen en netspanningskwaliteit;
 • Industriële beeldvorming zoals videoscoops en geluidscamera’s.
Fluke assortiment
Fluke assortiment

  ‘’Met deze samenwerking willen we vanuit Fluke de industriemarkt nog beter bedienen. We hebben wereldwijd al een goede, structurele samenwerking met Sonepar bedrijven, dus de samenwerking met Van Egmond Groep was voor ons een logische vervolgstap.’’ – Louis Meijer, Channel Partner Manager Netherlands bij Fluke

  Over Fluke

  Fluke werd in 1948 opgericht en heeft sindsdien bijgedragen aan de opbouw en groei van een unieke technologiemarkt met mogelijkheden voor testen en het oplossen van problemen. Deze mogelijkheden nemen inmiddels een uiterst belangrijke plaats in in productie- en servicebranches. Van de installatie, het onderhoud en de service van industriële elektronische componenten tot precisiemetingen en kwaliteitscontrole: de instrumenten van Fluke houden het bedrijfsleven en de industrie wereldwijd 'up and running' en vind je terug in de volgende segmenten:

  • Installatie en onderhoud van industriële/elektronische diensten;
  • Elektriciteit en temperatuur;
  • Meetinstrumenten voor binnenluchtkwaliteit;
  • Elektrische kalibratie;
  • Biomedische tests en simulatie.


  Meer informatie

  Voor meer informatie over de toepassingsmogelijkheden van Fluke oplossingen kunt je terecht bij onze accountmanagers via verkoop@vanegmond.nl.

  Meer weten over het assortiment van Fluke?