Nieuws

Relaismodules en solid-state-relais - Klippon®-relais van Weidmüller

Weidmuller termseries
Relaismodules en solid-state-relais - Klippon-relais
Betrouwbare en duurzame relaismodules en solid-state-relais van Weidmüller voor een breed scala van industriële toepassingen

WeidmullerBetrouwbare en duurzame relaismodules en solid-state-relais voor een breed scala van industriële toepassingen.

Met Klippon®-relais biedt Weidmüller hoogwaardige relaismodules en solid-state-relais die voldoen aan alle huidige en toekomstige markteisen. Of het nu gaat om schakelen, scheiden, versterken of vermenigvuldigen; de relaismodules en solid-state-relais van Weidmüller vervullen diverse functies in industriële toepassingen. Ze bieden een breed scala aan industriële relais.

Termseries

De allrounder Modulaire relaismodules vanaf 6 mm breedte met uitgebreid toebehoren, grote keuze aan varianten en onbeperkte aansluitmogelijkheden.

Termseries Weidmuller

De TERMSERIES relaismodules en halfgeleiderrelais zij uiterst veelzijdig en vormen een essentieel onderdeel van het uitgebreide Klippon® relais-assortiment. Deze stekkermodules zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kunnen snel en gemakkelijk worden uitgewisseld, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in modulaire systemen. Bovendien dienst de grote verlichte uitwerphendel ook als status-led met een geïntegreerde markerhouder, waardoor onderhoud een eenvoudige taak wordt.

TERMSERIES producten zijn bijzonder ruimtebesparend en zijn verkrijgbaar in een breedte van slechts 6,4 mm. Naast hun indrukwekkende veelzijdigheid, bieden ze een uitgebreid assortiment aan accessoires en onbeperkte mogelijkheden voor kruisverbindingen, waardoor je optimaal kan profiteren van hun functionaliteit.

Meer weten over de TERMSERIES van Weidmüller?