Nieuws

Relaismodules en solid-state-relais - Klippon®-relais van Weidmüller

Weidmuller termseries
Relaismodules en solid-state-relais - Klippon®-relais
Met Klippon® biedt Weidmüller hoogwaardige relaismodules en solid-state-relais die voldoen aan alle huidige en toekomstige markteisen. Of het nu gaat om schakelen, scheiden, versterken of vermenigvuldigen, de relaismodules en solid-state-relais vervu

weidmullerMet Klippon® biedt Weidmüller hoogwaardige relaismodules en solid-state-relais die voldoen aan alle huidige en toekomstige markteisen. Of het nu gaat om schakelen, scheiden, versterken of vermenigvuldigen, de relaismodules en solid-state-relais vervullen diverse functies in industriële toepassingen. Ze bieden een breed scala aan industriële relais, gecombineerd met bijpassende workshoptoebehoren en eersteklas service. De producten zijn betrouwbaar, veilig en kunnen zware belastingen aan. Bovendien biedt Weidmüller unieke algehele ondersteuning die ongeëvenaard is in de industrie. 

TERMSERIES

De allrounder Modulaire relaismodule vanaf 6 mm breedte met uitgebreid toebehoren, grote keuze aan varianten en onbeperkte aansluitmogelijkheden. De TERMSERIES relaismodules en halfgeleiders zijn uiterst veelzijdig en vormen een essentieel onderdeel van het uitgebreide Klippon® relais-assortiment. Deze stekkermodules zijn verkrijgbaar in verschillende variante en kunnen snel en gemakkelijk worden uitgewisseld, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in modulaire systemen. Bovendien dient de grote verlichte uitwerphendel ook als status-led met een geïntegreerde markerhouder, waardoor onderhoud een eenvoudige taak wordt. 

rittal

TERMSERIES producten zijn bijzonder ruimtebesparend en zijn verkrijgbaar in een breedte van slechts 6,4 mm. Naast hun indrukwekkende veelzijdigheid, bieden ze een uitgebreid assortiment aan accessoires en onbeperkte mogelijkheden voor kruisverbindingen, waardoor je optimaal kunt profiteren van hun functionaliteit. 

TERMSERIES producten zijn bijzonder ruimtebesparend en verkrijgbaar in een breedte van slechts 6,4 mm. Naast hun indrukwekkende veelzijdigheid, bieden ze een uitgebreid assortiment met accessoires en onbeperkte mogelijkheden voor kruisverbindingen, waardoor je optimaal profiteert van hun functionaliteit. 

Meer weten over de Klippon®-relais van Weidmüller?