Nieuws

RealPars trainingen nu ook beschikbaar via Van Egmond Groep

realpars
RealPars trainingen nu ook beschikbaar via Van Egmond Groep
De trainingen van RealPars zijn met name interessant voor machinebouwers en industriële eindgebruikers die op een laagdrempelige manier kennis willen maken onze industriële oplossingen. Denk hierbij aan (elektro)technische principes, learning video’s

Realpars logoWe vinden het belangrijk dat jij het maximale uit de industriële oplossingen uit ons assortiment kunt halen. Naast het leveren van producten en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering, bieden we ondersteuning van ontwerp tot en met levering, installatie en bedrijfstelling. Ook geven onze eigen engineers vanuit ons kenniscentrum diverse trainingen in het programmeren van PLC- en HMI-systemen. Samen met jou kijken we welke training het beste bij jou past op basis van jouw kennisniveau en doelstellingen. Door deze persoonlijke aanpak vergroot jij jouw kennisniveau over onze industriële oplossingen, zodat de opgedane kennis in het werkveld op een juiste manier toegepast kan worden.

Verwijzing naar RealPars trainingen

Deze kennisoverdracht willen we zo breed mogelijk inzetten. We kijken dan ook verder dan ons huidig opleidingsaanbod en vinden het belangrijk om de samenwerking op te zoeken met industriële partners. Daarom zijn RealPars trainingen vanaf heden ook te vinden via onze Portal!

De trainingen van RealPars zijn met name interessant voor machinebouwers en industriële eindgebruikers die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met industriële oplossingen uit ons assortiment. Denk hierbij aan (elektro)technische principes, learning video’s en tutorials van merken als Omron en Phoenix Contact.

Zowel de Van Egmond Groep opleidingen als de RealPars trainingen zijn te vinden via productdetailpagina’s op onze Portal. Zo vind je de juiste opleiding of training op basis van jouw geselecteerde product. Een voorbeeld van een link naar een RealPars training vind je hieronder. De komende tijd wordt het trainingsaanbod op onze Portal verder uitgebreid.

Productpagina RealPars

Oplossing voor elk kennisniveau

Door deze krachtenbundeling bieden wij een oplossing voor elk kennisniveau. Hierdoor verwachten we meer gemak te kunnen bieden; van oriëntatie tot en met realisatie van een succesvolle technische oplossing. Meer over het opleidingsaanbod van Van Egmond Groep vind je via onderstaande knop.

Naar onze opleidingen

Over RealPars

RealPars is het grootste online leerplatform in de wereld voor industriële automatisering. Naast een zeer succesvol Youtube-kanaal waar je veel technisch inhoudelijke basis content vindt, werkt RealPars.com met een abonnementsmodel voor personen en/of bedrijven. Hierbij heb je toegang tot specifieke online trainingen. Deze trainingen worden steeds vaker in opdracht van en in samenwerking met de fabrikanten ontwikkeld. Zo behoren de hoofdkantoren van onder meer Phoenix Contact, Omron, Weidmüller, TE Connectivity, ISA en WAGO reeds tot de directe opdrachtgevers voor trainingen. Het aanbod wordt continu uitgebreid. Alle video’s en trainingen zijn in het Engels. Kijk voor meer informatie op de website van RealPars en op het Youtube kanaal van RealPars.

Meer weten over onze producten en bijbehorende opleidingen?