Nieuws

PROFINET en PROFIBUS kabels van Helukabel

header helukabel
header helukabel
PROFINET en PROFIBUS kabels van Helukabel
Voor alle industriële netwerken en BUS-systemen in de industriële automatisering, procesautomatisering en de bouwtechnologie heeft HELUKABEL de juiste kabels. In dit artikel lees je meer over de meest gebruikte PROFINET en PROFIBUS kabels.

logo HelukabelVoor alle industriële netwerken en BUS-systemen in de industriële automatisering, procesautomatisering en de bouwtechnologie heeft HELUKABEL de juiste kabels. Lees meer over de meest gebruikte PROFINET en PROFIBUS kabels en download de brochure met een handig keuzeoverzicht om snel de juiste kabel te vinden!

Download de brochure

HELUKAT® PROFINET Type A 2x2xAWG22/1 PVC

ProfinetHELUKAT® PROFINET Type A Categorie 5e voor vaste installatie in industriële netwerken. Deze kabel heeft uitstekende transmissie-eigenschappen en kan zelfs onder de zwaarste omstandigheden worden gebruikt. De kabel komt overeen met PROFINET Type A; dit betekent dat de versie met PVC-mantel is ontworpen voor normale vaste installaties en de versie met PUR-mantel is voor moeilijke vaste installaties in ruwe industriële omgevingen.

HELUKAT® PROFINET Type B 2x2xAWG22/7 PVC or FRNC

Profinet type BHELUKAT® PROFINET Type B (flexibel) Cat.5e voor gebruik op bewegende delen. Deze kabels komen overeen met de PROFINET -classificaties Type B voor bewegende kabels en zijn ontworpen om mechanische belastingen te weerstaan. De uitvoering PVC is de standaard kabel; de FRNC-versie wordt gebruikt voor halogeenvrije vereisten.

HELUKAT® PROFINET Type C

Profinet type CHELUKAT® PROFINET Type C PVC (zeer flexibel) Categorie 5e is voor gebruik op bewegende delen en in sleepkettingen. Deze kabel komt overeen met de PROFINET-classificaties Type C voor bewegende kabels en is ontworpen om mechanische belastingen te weerstaan. Dankzij de vlamvertragende buitenmantel heeft de PVC-kabel een UL CMG PLTC FT4 AWM 600V goedkeuring. De PUR-versie heeft UL CMX goedkeuring.

PROFIBUS L2 Indoor 1x2x0.64 mm

PROFIBUS L2 Indoor 1x2x0.64 mm

HELUKABEL® PROFIBUS L2 Indoor is ontworpen voor vaste installatie binnen, in PROFIBUS industriële netwerken. Afhankelijk van de toepassing is de kleur grijs (speciale kleur) of violet (standaard kleur). Verder zijn de technische kenmerken van de twee producten identiek. Deze kabel kan gebruikt worden bij temperaturen van -40°C tot max +70°C.

Profibus SK indoor 1x2x0,64 mm

Profibus SKHELUKABEL® Profibus SK Indoor + Outdoor hebben een speciale structuur voor verwerking met de Fast Connect Stripping Tool van Siemens. De binnenversie wordt gebruikt voor normale vereisten in vaste installatietoepassingen in apparatuur; de outdoor-versie wordt gebruikt in openluchttoepassingen. Deze kabel kan binnen gebruikt worden bij temperaturen van -40°C tot max +80°C en buiten bij temperaturen van -20°C tot +70°C.

PROFIBUS L2 Mobiel gebruik 1x2x0,6

Profibus L2HELUKABEL® PROFIBUS L2 7-draads voor mobiele toepassingen in PROFIBUS industriële netwerken. Met zijn kernontwerp en de speciale PVC-mantel is het hier beschreven type geschikt voor normale mobiele toepassingen. Deze kabel kan alleen binnen worden gebruikt bij temperaturen van -40°C tot +70°C.

Download de brochure

Wil je meer weten over de de PROFINET en PROFIBUS kabels van Helukabel? Of ben je benieuwd welke kabel het meest geschikt is voor jouw project? We sturen je graag digitaal de brochure waarin de verschillende opties verder worden uitgelicht! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

 

 

PROFINET en/of PROFIBUS kabels van Helukabel direct bestellen?