Nieuws

Phoenix Contact Quint Power-voedingen 40 A: de meest krachtige voeding op de markt

Phoenix Contact Quint Power-voedingen 40 A
Phoenix Contact Quint Power-voedingen 40 A
Nieuwe Phoenix Contact Quint Power-voedingen 40 A
Phoenix Contact heeft recent een nieuwe Quint Power-voeding met 40 A uitgangsstroom geïntroduceerd binnen de markt. Quint Power-voedingen zorgen met nieuwe functies voor een maximale beschikbaarheid van uw installaties. 

.Phoenix Contact heeft recent een nieuwe Quint Power-voeding met 40 A uitgangsstroom geïntroduceerd. Quint Power-voedingen zorgen met nieuwe functies voor een maximale beschikbaarheid van uw installaties. Zo kunnen meldniveaus en karakteristieken via de NFC-interface specifiek worden aangepast en de unieke SFB-technologie en de preventieve functiebewaking van de voedingen verhogen de beschikbaarheid van uw applicatie. 

Quint Power-voedingen 40 A
De nieuwe Quint Power-voedingen met 40 A uitgangsstroom zijn de meest krachtige voedingen op de markt en maken indruk door nieuwe en innovatieve functies. Het eenfasige moduul met een meertraps PFC aan de ingangszijde optimaliseert het rendement over het gehele vermogensbereik voor een lange levensduur. Het driefasige moduul genereert geen inschakelstroom en voorkomt zo een ongewenste activering van de voorzekering bij inschakeling.

Net zoals de gehele Quint Power-productfamilie hebben de 40 A-modulen een krachtige uitgangszijde, een robuuste ingangszijde en een uitgebreide signalering. Met de uitgangszijde zorgen de voedingen voor een hoge beschikbaarheid van de installatie. Voor een eenvoudige installatie-uitbreiding is de statische boost met tot 125% van de nominale stroom permanent beschikbaar. Voor het starten van zware lasten is er bovendien de dynamische boost met maximaal het dubbele van de nominale stroom voor maximaal 5 seconden beschikbaar. De SFB Technology (Selective Fuse Breaking Technology) levert de zesvoudige nominale stroom voor maximaal 15 milliseconden en activeert daarmee selectief standaard installatieautomaten. Parallel aangesloten verbruikers blijven functioneren.

De ingangszijde met geïntegreerde gasafleider zorgt voor een hoge stoorvastheid van max. 6 kV alsmede een netuitval-overbruggingstijd van minstens 20 ms. De uitgebreide signalering met analoge-, digitale- en relaiscontacten maakt een preventieve functiebewaking mogelijk. Kritieke bedrijfstoestanden worden gemeld voordat er storingen optreden.

De Quint Power-voeding is geconfigureerd te bestellen vanaf 1 stuk. Meldniveaus en karakteristieken kunnen individueel worden aangepast. Door het brede temperatuurbereik van -40 °C tot +70 °C kunnen de modulen flexibel worden ingezet, ook in omgevingen met extreme omstandigheden.

Uw voordelen

  • Zeer sterke uitgangszijde: eenvoudige uitbreiding van installaties, betrouwbaar starten van moeilijke belastingen en aanspreken van stroomonderbrekers
  • Zeer robuuste ingangszijde: hoge stoorvastheid door geïntegreerde gasafleider (tot 6 kV) en ≥ 20 ms overbruggingstijd bij netuitval
  • Zeer omvangrijke signalering: preventieve functiebewaking meldt kritische bedrijfstoestanden voordat er een storing optreedt
  • SFB Technology zorgt ervoor dat standaard zekeringsautomaten selectief worden aangesproken, parallel aangesloten verbruikers blijven functioneren
.
.

Wilt u de Quint Power-voedingen 40 A direct bestellen?
Dan kan in de Van Egmond Groep Portal!