Nieuws

Phoenix Contact PLCnext Control: grenzeloos automatiseren

Phoenix Contact PLCnext controller
Phoenix Contact PLCnext controller

De besturing combineert de robuustheid en betrouwbaarheid van een klassieke PLC met de openheid en flexibiliteit van smart devices. 

Phoenix Contact PLCnext Control: grenzeloos automatiseren
De Phoenix Contact PLCnext controller combineert de robuustheid en betrouwbaarheid van klassiek PLCs met de openheid en flexibiliteit van smart devices. Automatiseringsprojecten kunnen nu zonder beperkingen worden gerealiseerd.

De Phoenix Contact PLCnext Controller AXC F 2152

De PLCnext Controller AXF F 2152 maakt gebruik van de nieuwste PLCnext technologie volgens de IEC 61131 norm, waardoor hogere programmeertalen mogelijk zijn. De PLCnext technologie vereenvoudigt bestaande besturingsoplossingen, waardoor automatiseringsprojecten nu zonder beperkingen van fabrikant specifieke systemen kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast biedt het realtime-performance en dataconsistentie voor deze programmeertalen en modelgebaseerde applicaties. Ontwikkelaars kunnen hierdoor onafhankelijk applicaties ontwikkelen met hun favoriete ontwikkelingstools.

De specificaties op rij

  • Functionaliteiten zelf uit te breiden
  • Open-source software
  • Cloud-koppeling
  • Krachtige CPU voor snelle procesverwerkingen
  • Groot datageheugen
  • Compacte behuizing

Meer informatie of bestellen?

Voor meer informatie of het bestellen van de Phoenix PLCnext Controller AXC F 2152 kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon binnen Van Egmond Groep. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing.