Nieuws

Phoenix Contact engineering software voor de schakelkastbouw

Phoenix Contact Clipx Engineer
Phoenix Contact engineering software voor de schakelkastbouw
De Clipx Engineer software van Phoenix Contact bevat een digitale assistent die de elektrische ontwerpers ondersteunt bij het identificeren en nauwkeurig specificeren van de projecten. 

Phoenix ContactHet specificeren en filteren van geschikte producten voor een schakelkastproject is een grote uitdaging. De Clipx Engineer software bevat een digitale assistent die de elektrische ontwerpers ondersteunt bij het identificeren en nauwkeurig specificeren van de projecten.

Het opslaan van productgroepen is mogelijk in de module functionele engineering. Met deze module kun je deelbare sjablonen en configuratoren creëren die gemakkelijk te integreren zijn in elk project en vervolgens verder aanpasbaar zijn aan de betreffende applicatie. Door het gebruik van geprefabriceerde projecten kunnen ook reeds beproefde productcombinaties worden vastgelegd en op elk moment worden gebruikt. Dit garandeert dat de producten op de beste manier worden gebruikt en geschikt zijn voor het betreffende doel.

Met functionele engineering kan het elektrische ontwerpteam zich concentreren op de eisen van de toepassing en wordt zowel tijd als moeite in het ontwerpproces bespaard. 

Voordelen

  • Intelligente interfaces voor toepassingen van Phoenix Contact voor de schakelkastbouw en in jouw CAE-programma's;
  • Vereenvoudigde planning van jouw projecten met de ondersteuning van intelligente engineering-assistenten;
  • Naadloze processen van de planning tot en met de inbedrijfstelling door het ter beschikking stellen van volledige digitale gegevens;
  • Maximale beschikbaarheid voor jouw engineeringproces dankzij online- en offline-gebruik.
Phoenix Contact Clipx Engineer

Meer weten over de Clipx Engineer?